Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire GF03 taskulamp, 800lm, USB

Superfire GF03 taskulamp, 800lm, USB
Pole laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1457969
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire GF03.

Taskulambil Superfire GF03 on kaks tuld (ees ja külg), see genereerib stabiilset valgust võimsusega 300 luumenit ja tööraadiusega 300 meetrit, lisaks võib see paista valge, kollase, lilla ja sinise valgusega. Esitulel on kõrge ja madal režiim, külgtulel aga valge, punane vilkuv ja punane SOS režiim. Taskulambil on pikk tööaeg, liikumisandur (küljevalgus) ja valgusvõimsuse reguleerimise võimalus.

Korduvkasutatav

Taskulambi Superfire GF03 põhivalgusti heledus on 300 lm ja see on saadaval 4 erinevas värvitoonis. Valge valgus sobib igapäevaseks kasutamiseks, kollane valgus aga valgustab lähedalasuvaid objekte. Lilla sobib ööpüügiks ja meelitab kalu, sinine aga valgustab veepinda. Iga värvi valgus on saadaval madala ja kõrge režiimides.

Külgvalgus ja liikumisandur

Superfire GF03-l on ka servavalgusti, mis kasutab valget ja punast valgust ning pakub valget, punast strobe ja punast SOS-režiimi. Veelgi enam, taskulamp on varustatud liikumisanduriga, mis võimaldab küljetule lihtsa käeliigutusega sisse või välja lülitada. Andur tagab tõhusa töö kuni 10 cm kaugusel.

Kohandatud teie vajadustele

Superfire GF03 taskulambi eeliseks on ka valgusvõimsuse reguleerimise võimalus. Kõik, mida pead tegema, on keerata toote ülaosas asuvat valikuketast ja valgusvihk muutub fokuseeritumaks või hajutatumaks. Tähelepanu väärib ka praktiline käepide, tänu millele saab taskulampi mugavalt kaasas kanda.

Kõrge kasutusmugavus

Superfire GF03 on loodud ühendama maksimaalse funktsionaalsuse kasutajasõbraliku tööga. Esi- ja külgtulede vahetamiseks, esitulede värvi muutmiseks või liikumisanduri aktiveerimiseks piisab, kui vajutada paremat nuppu. Praktiline ekraan annab teile kiire juurdepääsu teabele aku taseme kohta.

Usaldusväärne

Taskulambil on võimas toiteallikas, mis tagab ühe laadimisega 12 tundi tööd. 8800 mAh mahutavusega toodet saad kasutada akupangana ja sellega oma nutitelefoni energiat täiendada. GF03 laadimine võtab umbes 5,5 tundi. IP34 veekindluse ja 1-meetrise kukkumiskindlusega saate seda turvaliselt kasutada õues.

Kaasas

  • Taskulamp Superfire GF03 x1
  • Laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja Superfire
Mudel GF03
Heledus 300 lm
Vahemik Kuni 300 m
Dioodi tüüp JIGNRUI XK (esituli), 2835 (küljetuli)
Töötunnid Umbes 12 tundi
Laadimisaeg u. 5,5 tundi
Toiteallikas 4 taaslaetavat 18650 liitiumioonakut
Aku mahutavus 8800 mAh
Võimsus 8W (esituli) / 24W (külgmine valge tuli) / 2W (külgmine punane tuli)
Veekindel IP34
Kukkumiskindlus 1 m
Mõõtmed 60 x 60 x 170 mm
Kaal 725 g
Valgustusrežiimid Esituli: madal, kõrge / Külgtuli: valge, punane vilkur, punane SOS
Lisafunktsioonid Liikumisandur

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles