Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire G7 töökoja taskulamp, 1000lm, USB

Superfire G7 töökoja taskulamp, 1000lm, USB
Pole laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455688
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Töötoa taskulamp Superfire G7

Pööratav kokkupandav Superfire G7 töökojavalgusti tagab suurepärase valgustuse koguheledusega kuni 1600 luumenit. Tänu pööratavale disainile saab see süttida kolmel viisil, võimaldades teil selle toimimist vastavalt oma vajadustele kohandada. Lihtsa USB-kaabli abil saate laadida tohutut 5000 mAh akut, mis koos seadme vastupidavuse ja kerge kaaluga tähendab, et saate selle alati käepärast hoida ja selle võimalusi ilma suurema vaevata kasutada.

3 kasutusviisi – vali iga olukorra jaoks parim

Esituld saab kasutada kolmel erineval viisil. See võib särada kahes suunas ja pakkuda ka kahe- või ühepoolset valgustust ühel küljel. Teie otsustate, kuidas see teid teenima peaks. Võtke see matkale kaasa, kasutage seda silmadele ohutu valgusallikana või siis, kui töötate oma autoga öösel teeservas – G7-ga on teil kõik vajadused olemas!

Kohandage seda nii, nagu soovite

Mis teeb seadme nii veetlevalt mitmekülgseks? Täiuslikult läbimõeldud disain! Selle topeltpead saab pöörata 360° ja reguleerida 180°. See pole veel kõik! Samuti on teil võimalus reguleerida valguse nurka kuni 270°. See annab teile uskumatu paindlikkuse – saate G7-d lihtsalt oma vajadustele vastavaks kohandada!

See teenib teid nii kaua, kui seda vajate

Seade on varustatud võimsa 5000 mAh akuga, mis tagab muljetavaldava aku tööea. Kui mõlemad näidikud põlevad, on tööaeg kuni 6 tundi. Teisest küljest, kui kasutate ainult ühte lampi, võib G7 vastu pidada kuni 12 tundi! Esilaternal on ka kaks USB-porti laadimiseks ja tühjendamiseks, mis annab teile palju võimalusi. See võimaldab näiteks telefoni laadida!

Ta ei karda isegi pihta saada

Latern on erakordselt vastupidav. Spetsiaalsed kaitseelemendid nurkades kaitsevad seda kahjustuste eest. Kõik see tähendab, et võimalikud tagajärjed ei kujuta G7-le suurt ohtu. Isegi kuni 1 m kõrguselt kukkumine ei ole talle eriti ohtlik! Lisaks on seade vastupidav väiksematele pritsmetele. Seetõttu kasutate seda kartmata peaaegu igas olukorras.

See tagab teie ohutu kasutamise

G7 on ka seest korralikult kaitstud. See tagab usaldusväärse ja stabiilse töö sõltumata tingimustest. Pinge või atmosfääritingimuste muutused mõjutavad selle tööd vähe. Seadme alalisvooluahel garanteerib kasutusohutuse ja kindlustunde, et kõik töötab nii nagu peab.

Palju rakendusvõimalusi

Selle mitmekülgsus muudab Superfire G7 ideaalseks paljude rakenduste jaoks. Kas peate oma auto pärast pimedat parandama? Kas lähete pere või sõpradega telkima? Kas soovite leida hilisõhtusest toiduputkast valgusallika? Töötoa taskulamp sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes olukordades ja palju muud!

Tootja Superfire
Mudel G7
Aku Polümeeri ioon aku 5000 mAh.
Valgusvoog Kahekordne 1600 lm / üksik 1000 lm
Kaal 560 g
Mõõtmed 200x195x60 mm (voldimata); 200x145x60 mm (volditud)
Võimsus 2x 10 W
Vahemik 50 m (kaherežiim); 38 m (üksikrežiim)
Toimimisaeg 6 h (kaherežiim); 12 h (ühe režiimiga)
Kukkumiskindlus Kuni 1 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles