Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire G21 töökoja taskulamp, 650lm, USB

Superfire G21 töökoja taskulamp, 650lm, USB
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1456401
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Töötoa taskulamp Superfire G21

Superfire taskulamp sobib peaaegu igas olukorras. Kerge, kompaktne – see ei võta palju ruumi ja saate seda isegi taskus hoida. COB-paneel valgustab suurt ala, sellel on pikk kasutusiga ja hea soojuseraldus. Lisaks võimaldab selle läbimõeldud disain seda kasutada erinevates keskkondades. Aku taseme indikaator annab teile teada, kui teil on vaja seadet laadida. Taskulampi saad laadida nutitelefonist, toitepangast jne. Lisaseade võib toimida ka teie nutitelefoni ja muude seadmete toitepangana.

Erinevad rakendusstsenaariumid

Taskulampi G21 saate kasutada paljudes olukordades, näiteks matkal, töökojas või kodus elektrikatkestuse ajal. Lisaks on sellel konks, naelaauk, spetsiaalne käepide ja magnet. Arvukate paigaldusvõimaluste abil saate seda kasutada erineval viisil ja kasutada seda vastavalt oma soovile.

COB paneel

COB-valgusti on eristav LED-tüüp. Iseloomustab suur valgustav pind, pikk tööaeg ja korralik soojuse hajumine. Tänu sellele töötab see hästi ka hämaras ruumides.

Jälgige oma aku tarbimist

Lambil on nutikad indikaatorid, mis näitavad aku tarbimise taset. See võimaldab teil igal ajal kontrollida oma seadme laetuse taset ja õigeaegselt taastada selle toide.

Bränd Superfire
Mudel G21
Võimsus 10 W
Materjal PC+ABS
Heledus 650lm
Aku 1800 mAh
Kaal 180 g
Mõõtmed 110*65*34 mm
Laadimisaeg 5,5 tundi
Töötunnid kell 8
Veekindel IP43
Režiimid kõrge heledus, madal heledus, vilkuv valgus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles