Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire G20 multifunktsionaalne taskulamp, 470lm, USB

Superfire G20 multifunktsionaalne taskulamp, 470lm, USB
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455689
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire G20.

Taskulamp Superfire G20 üllatab oma väiksusest hoolimata oma suurepäraste võimalustega. Lisaks tavapärasele taustvalgustusele on sellel ka punane laser ning IP44 veekindluse reitinguga saate seda muretult kasutada peaaegu igas keskkonnas. Seade võib ühe laadimisega töötada kuni 3-6 tundi ning vajadusel saab seda kasutada praktilise jõupangana. Taskulambi kasutamise muudavad lihtsamaks praktilised elemendid nagu spetsiaalne klamber, konks ja magnetalus.

2 valgusallikat ühes seadmes

Taskulamp kiirgab valgust nii ülalt kui ka küljelt. Saate selle intensiivsust vabalt vastavalt oma ootustele reguleerida. Lisaks iseloomustab külgvalgust kõrge värviedastusindeks (CRI), mis sel juhul ulatub 90+. Tänu sellele ei näe te mitte ainult kõike selgelt, vaid naudite ka tõelist värvirikkust.

Kasulik ka esinemiste ajal

Taskulamp on varustatud ka punase laseriga. Nii et kasutate seda edukalt mitte ainult valgusallikana, vaid ka praktilise indikaatorina. Kas peate loenguid, koolitusi või ettekandeid? Selline mugav aksessuaar tuleb kindlasti kasuks - selle abiga muudad iga esinemise atraktiivsemaks ja näitad publikule kõike, millele tähelepanu pöörata.

2 intuitiivset nuppu

Taskulambil on ainult 2 nuppu, mis teeb selle kasutamise uskumatult lihtsaks. Eelneva abil lülitate laserkursori mugavalt sisse. Allolevat kasutatakse standardvalgustuse sisselülitamiseks. Sellel klõpsates saab kiiresti reguleerida ka valgustuse heledust. See on kõik, mida vajate, et kasutada ära Superfire G20 ainulaadsed omadused!

See töötab hästi ka avariijõupangana.

Taskulambi liitiumakut saate laadida USB-kaabli abil. Pärast ühte laadimist võib seade töötada 3 kuni 6 tundi. See pole veel kõik! Superfire G20 pakub enamat kui lihtsalt valgustust – see toimib suurepäraselt ka jõupangana. Te ei pea enam muretsema selle pärast, et nutitelefon keeldub teid kõige ebasobivamal hetkel teenindamast – taskulambi abil saate seda mugavalt laadida.

Töökindlus ka vihmaga

IP44 reiting tähendab, et saate G20 kasutada isegi äärmiselt karmides keskkondades. Ei hoovihmad ega pritsmed teda ei hirmuta. Saate seda muretult kasutada peaaegu igas olukorras. Olenemata sellest, kas ilm on muutlik või maastik on eriti raske, annab see funktsionaalne Superfire taskulamp teile vajaliku valgustuse ega vea teid alt.

Praktilised disainielemendid

Taskulambi väljatöötamisel pöörati tähelepanu ka selle varustamisele mitmete praktiliste funktsioonidega. G20 põhi sisaldab tugevat magnetit, mis võimaldab kinnitada seadme kindlalt ükskõik millisele enda valitud metallpinnale. Nii saad mugavalt valgustada näiteks oma auto sisemust. Taskulambil on ka spetsiaalne klamber, millega saad selle riiete või seljakoti külge kinnitada ja käed vabastada. Lisaks võimaldab praktiline konks Superfire G20 igale poole riputada.

Ületamatu kasutusmugavus

Alumiiniumsulamist valmistatud seadme korpus on ülimalt vastupidav ja kulumiskindel. Samuti üllatab see meeldiva puudutusega tekstuuriga, tänu millele istub G20 ideaalselt käes ega libise sealt välja. Taskulambi mugavuse tagab ka selle kerge kaal (220 g), kompaktsed mõõtmed ja veidi lapik kuju. Kõik see muudab seadme uskumatult mugavaks – saate seda alati endaga kaasas kanda.

Tootja Superfire
Mudel G20
Valgusallikas VEL
Hinnatud jõud 5 W
Keskuuringute Instituut 90+ (marker)
Heledus kuni 470 lm
Töötunnid 3-6 tundi
Kukkumiskindlus kuni 1 m
Kaitseaste IP44
Mõõtmed 39x25x130 mm
Kaal 220 g
Materjal Alumiiniumisulam

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles