Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire G19 multifunktsionaalne taskulamp, 200lm, USB

Superfire G19 multifunktsionaalne taskulamp, 200lm, USB
Pole laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455574
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Superfire G19 – taskulamp eritöödeks

Funktsionaalne Superfire G19 taskulamp on väga hele, 200 luumenit valgust, 200 meetrit ja 800 meetrit laetava akuga. Tänu 5 valgusrežiimile ja võimalusele kasutada seda erineval viisil, saate seda hõlpsalt kohandada vastavalt oma vajadustele. Kerge kaal (104g) ja kompaktne suurus muudavad selle funktsioonide kasutamise lihtsaks ja nauditavaks. Küljel asuv valikuline COB-lamp pakub veelgi rohkem võimalusi.

5 valgustusrežiimi – palju rakendusi

Valige 5 saadaoleva valgustusrežiimi hulgast, et kohandada taskulamp vastavalt oma vajadustele. Põhilamp võib särada tugevalt või nõrgalt. Külgmine COB kiirgab valget valgust, mis sobib ideaalselt näiteks lugemiseks, aga ka punast valgust – staatiliselt või SOS-režiimis. Seadme juhtimine on ülilihtne – vaja läheb vaid ühte nuppu. Kõik see muudab G19 kaasaskandmise väärt – see on ideaalne paljudes olukordades.

Tasuta kohandamine – veelgi suurem paindlikkus

Seade pakub ka võimalust reguleerida põhilambi asendit 90° piires. See lihtne, kuid kasulik funktsioon täiustab oluliselt G19 kasutusvõimalusi. Samuti saate kiiresti ja lihtsalt reguleerida valguse nurka selle aluse suhtes. Kohandage seadet vastavalt oma vajadustele ja hetkeolukorrale, et nautida optimaalset valgustust ja mugavust igal ajal ja igal pool.

Nautige kauakestvat jõudlust

Seade on varustatud võimsa akuga. Tagab kuni 2-5 tundi taskulambi tööd! Sellest piisab, et see täidaks oma ülesannet suurepäraselt peaaegu igas olukorras. G19 ei vea teid kunagi alt: see võib vajadusel toimida lisa- või avariivalgusallikana.

Vabastage end kaablitest

Taskulamp on varustatud USB-pistikuga seadme mugavaks laadimiseks. Te ei pea enam lisakaablit kogu aeg kaasas kandma. Lihtsalt ühendage G19 otse laadijaga. Superfire taskulamp on võimalikult kompaktne ja funktsionaalne.

Nautige töövabadust

G19-ga töötamise teeb veelgi lihtsamaks tugev magnetots. Selle abil saad taskulambi lihtsalt sobivale pinnale kinnitada ja vajadusel käed vabastada. See mugav ja praktiline lahendus annab teile veelgi rohkem tegutsemisvabadust näiteks koduses töökojas või autoremondis töötades.

Kinnitage see oma riiete külge

Taskulambiga on kaasas ka vastupidav klamber, mis teeb selle kasutamise lihtsaks. Selle abil saate selle hõlpsalt seljakoti, särgi või jope külge kinnitada. Nii saate nautida selle kasutamise vabadust olenevalt olukorrast õige valgustusega.

Praktiline esilatern.

Spetsiaalne adapteriga peapael võimaldab G19-d kasutada ka esitulena. Seega on seade äärmiselt mitmekülgne ja annab teile lugematul hulgal võimalusi. Selle kasutamisega on sul muuhulgas lihtsam öösel autot remontida või pärast pimedat raskel maastikul – näiteks metsas või mägedes – liikuda.

Alati teiega

Taskulamp on ülimalt kompaktne - selle mõõdud on vaid 140x21x21 mm, kaal 104 g. Tänu sellele on seda lihtne alati käepärast hoida. Saate selle hõlpsalt seljakotti või rahakotti panna ja igal ajal kasutada. Selline praktiline ja kaasaskantav seade on seda väärt, et alati kaasas oleks – kunagi ei tea, millal see kasuks tuleb! Täiendav eelis on see, et see on veekindel. Nii et saate seda kasutada peaaegu igas olukorras – isegi vihm ei kahjusta seda.

Palju rakendusi

Superfire G19 kasutusvõimalused on praktiliselt lõputud. See funktsionaalne seade on kasulik mitte ainult öiste ekspeditsioonide ajal. See tuleb kasuks ka matkal või päästemissioonil. See aitab teid ka remondi- või renoveerimistöödel. Samuti ei takista miski seda kasutamast iga päev kodus – lugedes, televiisorit vaadates või arvutiga töötades.

Tootja Superfire
Mudel G19
Valgusallikas ZT 3535 + UDARA
Hinnatud jõud 5 W
Töötunnid 2-5 tundi
Luumenite arv 200
Kukkumiskindlus kuni 1m
Mõõtmed 140 x 21 x 21 mm
Kaal 104 g
Veekindel IP42
Valgustusvahemik 200 m
Laadimisport mikro-USB
Aku mahutavus 800 mAh
Režiimid tugev - nõrk - valge COB - punane COB - punane strobe COB
Materjal Alumiiniumisulam
Laadimisaeg 2 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles