Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire F5 taskulamp, 1100lm, USB

Superfire F5 taskulamp, 1100lm, USB
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455697
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire F5

Käepärane Superfire F5 taskulamp avaldab muljet oma ulatuslike võimalustega. Tänu muutuvale fookuskaugusele töötab see peaaegu igas olukorras – see võib kiirata nii fokusseeritud kui hajutatud valgust. See toodab kuni 10 W valgust ja selle tööulatus on kuni 236 m. Lihtne kasutada ja 5 töörežiimi pakkuv seade on ka ülikerge – kaalub vaid 100 g – mistõttu on selle hämmastava funktsionaalsuse kasutamine äärmiselt mugav.

Valgus on erakordselt ere

Superfire F5 suudab tekitada kuni 1100 luumenit valgust. Tänu suurele võimsusele ja pikale ulatusele tagab see peaaegu alati optimaalse valgustuse. Seadmel on ka üliselge optiline klaas. Kõik see tagab selle suurepärase jõudluse ja tagab, et saate nautida eredat valgust olenemata tingimustest.

Avastage muutuva fookuskauguse eelised

Seadme muudetav fookuskaugus võimaldab teil teatud olukordades selle jõudlust oma vajadustele vastavaks kohandada. Sellega saate hajutatud valgust, mis sobib suurepäraselt lühikeste vahemaade jaoks, või fokuseeritud valgust, mis sobib ideaalselt pikemate vahemaade jaoks. Selle seadistamine on äärmiselt intuitiivne – taskulambi mitmekülgsete võimaluste kasutamine pole kunagi olnud nii lihtne!

Valige endale sobiv valgustusrežiim

Seade võib töötada 5 režiimis. See genereerib kõrge, keskmise või madala intensiivsusega valgust. Teil on ka võimalus valida SOS-režiim või välklamp. Seega on Superfire F5 ideaalne paljudes olukordades, sealhulgas siis, kui vajate abi! Seda kasutades ei paku te endale mitte ainult tingimustega ideaalselt kohandatud valgustust, vaid annate ka häiresignaali või pimendate ajutiselt võimalikku sissetungijat. See mitmekülgne tööriist tuleb kindlasti kasuks!

Vesi teda ei hirmuta

Taskulambi lisaeelis on veekindlus. Superfire F5 ei kahjusta vihm, niiskus, juhuslikud pritsmed ega isegi lühiajaline vette kastmine. Nii et saate seda peaaegu igal ajal ja igal pool muretult kasutada. See ainulaadne taskulamp ei vea teid kindlasti alt. Ärge muretsege, et kokkupuude veega on talle kahjulik!

Te tunnete end mugavalt seda kasutades paljudes olukordades.

Taskulamp on väga kerge ja mugav. See sobib ideaalselt teie kätte ja ei libise sellest välja. Seadme käsitsemine on samuti uskumatult lihtne – selle sisse-, välja- või väljalülitamiseks või režiimi muutmiseks piisab, kui vajutada allosas asuvat mugavat nuppu. See kõrge mugavuse ja kasutuslihtsuse tase võimaldab F5-d edukalt kasutada paljudes olukordades – telkimisel, ööbimisel matkamisel, tööl, kalastamisel, aga ka paljudel igapäevastel eesmärkidel.

Tootja Superfire
Mudel F5
Heledus kuni 1100 lm
Vahemik kuni 236 m
Kukkumiskindlus kuni 1 m
Kaal 100 g
Mõõtmed 130x32x25 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles