Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire EF01 taskulamp

Superfire EF01 taskulamp
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1462801
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire EF01

Mugavat Superfire EF01 taskulampi saab kasutada paljudes olukordades - kodus, reisil, matkal jne. See on varustatud mitme valgusallikaga ja pakub erinevaid valgustusrežiime. Samuti on see varustatud võimsa sisseehitatud akuga ja tööaeg ilma laadimiseta ulatub 4,5 tunnini. Seade on ka väga kerge, kuid samas vastupidav – see võib alati käepärast olla.

01Superfire/EF01/3

Pikk tööaeg - powerbank funktsioon

Kas vajate telkimisel usaldusväärset valgusallikat? Või äkki võttis teie reis mägedesse veidi kauem aega ja peate pärast pimedat koju naasma? Pole probleemi – taskulamp EF01 on varustatud 1000 mAh akuga, mis tagab kuni 4,5 tundi tööaega ilma laadimiseta. Ärge muretsege, et see liiga kiiresti välja lekib! Seade võib toimida ka toitepangana – vajadusel saab mugavalt laadida näiteks telefoni.

01Superfire/EF01/2

Mitmekülgsus

Varuge praktiline taskulamp, mis sobib suurepäraselt erinevatel eesmärkidel. EF01 on ideaalne telkimiseks või mägedesse reisimiseks. Kasutad seda ka igapäevaselt, näiteks õhtusel koeraga jalutuskäigul või jooksmisel. Seade tuleb kasuks ka väiksemaid remonditöid tehes või elektrikatkestuse ajal – tänu sellele leiad hõlpsasti ka pimedas orienteerumise!

01Superfire/EF01/5

Tugev valgus, mida vajate

Pakkuge endale igaks juhuks usaldusväärne valgusallikas. Taskulamp EF01 on varustatud 2 LED-iga ja selle võimsus on kuni 10 W. Samuti saate valida 4 valgustusrežiimi vahel. Valikud on järgmised: kõrge valgustus (üks LED), kõrge valgustus (kaks LED-i), nõrk valgustus (üks LED) ja nõrk valgustus (kaks LED-i). Nii saate taskulampi hõlpsalt vastavalt olukorrale ja vajadustele kohandada!

01Superfire/EF01/1

Täiendav valgusallikas

Seadme võimalused ei piirdu sellega – EF01 mudel on varustatud küljel asuva lisavalgusallikaga (COB). See võimaldab veelgi paremat valgustust igas olukorras! Lisaks pakub külgvalgusti 3 valgustusrežiimi. Saate kasutada selliseid sätteid nagu pikk valge tuli, pidev punane tuli ning vilkuv punane ja sinine tuli. Nüüd saad pimedas hõlpsalt teed valgustada ning vajadusel tähelepanu tõmmata ja abi küsida!

01Superfire/EF01/6

Täiustatud disain

Taskulamp on väga kerge ja mugav – see kaalub vaid umbes 50 g ja on kompaktse disainiga. Nii et saate seda alati kaasas kanda – see mahub hõlpsasti seljakotti või isegi taskusse! Seade on ka väga vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Veelgi enam, spetsiaalsed indikaatorid annavad teile teavet aku praeguse laetuse taseme kohta ja sisseehitatud magnet võimaldab teil taskulambi kindlalt õigesse kohta kinnitada - see vabastab teie käed ja muudab auto remondi lihtsamaks. , Näiteks!

01Superfire/EF01/4

Bränd Superfire
Mudel EF01
Värv Must
Võimsus 10 W max.
Valgusrežiimid 2 peamist LED-i: tugev valgus (üks LED), tugev valgus (kaks LED-i), nõrk valgus (üks LED), nõrk valgus (kaks LED-i);
Külgtuli: pikk valge tuli, pidev punane tuli, vilkuv punane ja sinine tuli;
Aku mahutavus 1000 mAh
Tööaeg u. 4,5 tundi
Laadimisport USB-C
Mõõtmed u. 96,5 x 32 x 17 mm
Kaal u. 50 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles