Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire C8-H taskulamp, 950lm, USB

Superfire C8-H taskulamp, 950lm, USB
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455698
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire C8-H

Superfire C8-H taskulambi suur võimsus on 15 W ja heledus kuni 1200 lm. See muudab selle ideaalseks paljude stsenaariumide jaoks. Sellel on 5 töörežiimi ja seda on uskumatult lihtne kasutada. Saate seda mugavalt laadida USB-kaabli kaudu. Taskulambi eeliseks on ka veekindlus, mis võimaldab seda vabalt kasutada peaaegu igasugustes tingimustes.

Ideaalne valgusallikas

Tänu suurele võimsusele ja suurele heledusele on taskulamp ideaalne kasutamiseks nii kodus kui ka õues. Saate seda kasutada öösel matkates, kalastades, huvitavaid kohti uurides või töökojas töötades. Valgus ei saa kunagi otsa – C8-H valgustab iga pimeduse!

Valgus 5 režiimis.

Kohandage seade praeguse olukorraga, valides ühe viiest saadaolevast töörežiimist. C8-H võib tekitada tugevat, keskmist või nõrka valgust, aga ka stroboefekti. Saate seda kasutada ka SOS-signaali saatmiseks. Nagu näete, on see suurepäraselt kohandatud kasutajate muutuvate vajadustega.

Hämmastav kasutusmugavus

Taskulamp on varustatud praktilise nupuga allosas. Seadme sisse- või väljalülitamiseks vajutage tugevamini. Valgusrežiimi muutmiseks vajutage seda kergemalt. Nagu selgub, on Superfire C8-H kasutamine uskumatult lihtne!

Vihm ei tee talle haiget

Seade on veekindel, mis võimaldab seda kasutada erinevates ilmastikutingimustes. Vihm või kohatine pritsmed sellele erilist ohtu ei kujuta. Kasutage taskulampi vähimagi mureta – vesi ei ole takistuseks!

Aku tööiga, mis annab teile palju valikuvõimalusi

Taskulambi USB aku tagab tööaega umbes 1-3 tundi. Nii saate seadet kasutada väga pikka aega. Selle abiga saad pärast pimedat turvaliselt koju naasta, öösel teeservas autot remontida või leida pimedas eksinud lemmiklooma.

Teie mugavus ja turvalisus on esikohal

Taskulamp kaalub vaid 184 g, see on ülimalt kompaktne ja mugav. Superfire tagab ka kasutamise ohutuse – C8-H on suurepärase soojusjaotusega, mistõttu seade ei kuumene üle ega saa kõrvetada. Pakendis on ka praktiline rihm, millega saad taskulambi mugavalt randmele riputada ja kadumise eest kaitsta.

Bränd Superfire
Mudel C8-H
Valgusallikas VEL
Hinnatud jõud 15 W
ettevalmistusaeg kuni 1-3 tundi
Teoreetiline heledus kuni 1200lm
Kukkumiskindlus kuni 1m
Suurus 167x45x30 mm
Kaal 184 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles