Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire BL12 jalgratta tuli, 4800mAh, USB

  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1459578
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Jalgratta tuli Superfire BL12

Kahe LED-tulega jalgrattavalgusti tagab teie ohutuse teel ja toimib ka mugava taskulambina igas olukorras. See on vee- ja kukkumiskindel kuni 1 meetri sügavusel ning selle akut saab USB-pordi abil hõlpsalt laadida. Sellel on ooterežiim, mis võib töötada pidevalt 8,5 tundi.

Seitse töörežiimi

SuperFire BL12-l on kahte tüüpi tulesid – lühikesi ja pikki. Erinevates konfiguratsioonides pakuvad need seitset töötaset. Lühikesed nõrga ja tugeva taseme tuled, samuti SOS-režiim ja pikad tuled, mis annavad laiemat ja pikemat valgusvihku, mille seadistate heledale või tugevale tasemele. Viimased kaks režiimi on kaugtulede lähituled ja kaugtulede SOS-režiim.

Ohutu kaugtuled

Kumer lääts muudab taskulambi ideaalseks teevalgustiks. See on loodud mitte pimestama juhte ja jalakäijaid, nii et see tagab öösel sõitmisel täieliku ohutuse mitte ainult teile, vaid ka neile, kellest möödute.

Universaalne laadimine ja mugav juhtimine.

Sellel on USB-sisend ja sisse-/väljalülitusnupp, mis näitab samaaegselt laetuse taset. Lisaks on BL12 mugav ja kerge, seega saab seda kasutada ka taskulambina.

Lihtne ja kiire paigaldus

Seda rattatuld on ülilihtne paigaldada ja eemaldatava kinnituse abil saate selle kiiresti endaga kaasa võtta, kui vajate valgust rattast eemal.

Bränd Superfire
Mudel BL12
Aku mahutavus 4800 mAh (versioon 2 18650)
Võimsus 10 W x 2
Pinge 3,7 V
Laadimisaeg ~5 tundi
Materjal Alumiiniumisulam
Veekindluse reiting IP44

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles