Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire BL10 jalgratta taskulamp, USB

Superfire BL10 jalgratta taskulamp, USB
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1461834
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Jalgratta tuli Superfire BL10-X

Superfire BL10-X jalgrattatuli tagab teile veelgi suurema ohutuse teel. Saate seda edukalt kasutada ka tavalise taskulambina. See tagab stabiilse valgustuse ulatusega 90 m. See ei pimesta silmi ja suurendab nähtavust öösel. See võimaldab teil valida 4 valgustusrežiimi vahel ja selle paigaldamine ei valmista teile probleeme.

01Superfire/BL10/1

Kohandatud teie vajadustele

BL10-X pakub kuni 4 valgustusrežiimi, mida saate hõlpsalt kohandada vastavalt oma vajadustele ja ootustele. Kõik, mida pead tegema, on hoida spetsiaalset nuppu 3 sekundit all! Taskulambil on ka nutikas valgusandur, mis reguleerib valgustugevust automaatselt vastavalt valitsevatele tingimustele.

01Superfire/BL10/4

Usaldusväärne valgusallikas pimedas.

Tagage oma ohutus õhtustel rattamatkadel! Taskulamp kiirgab silmadele täiesti ohutut valgust – ei pimesta möödakäijaid ega autojuhte. Selle valgustusulatus on 90 meetrit, seega valgustab BL10-X suurepäraselt kogu teed.

01Superfire/BL10/8

Mugav ja kompaktne

Taskulambi kerge ja kompaktne disain tähendab, et saate seda endaga kaasas kanda kõikjal, kuhu lähete! Saate selle edukalt kotti, seljakotti või isegi taskusse pista. Selle paigaldamine on äärmiselt lihtne ja ei valmista teile raskusi. Taskulambi saab silikoonrihma abil hõlpsasti lenksu külge kinnitada.

01Superfire/BL10/5

Tööaeg kuni 3,5 tundi

Sisseehitatud 1500 mAh aku võimaldab töötada 3,5 tundi. Taskulambi laadimine võtab aega umbes 3 tundi. Samuti ei pea te muretsema ootamatu aku tühjenemise pärast. BL10-X-l on väike ekraan, mis annab teile teada, millal on vaja toide taastada, ja laadimisolekut.

01Superfire/BL10/3
Tootja Superfire
Mudel BL10-X
Värv Must
Võimsus 5 W
Valgustusvahemik 90 m
Pinge 3,7 V
Töötunnid umbes 3 tundi
Laadimisaeg umbes 3,5 tundi
Aku mahutavus 1500 mAh
Materjal ABS
Kukkumiskindlus 1 m
Veekindel IP43
Valgusrežiimid Valgustundlik, tugev valgus, nõrk valgus, strobo

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles