Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire BL09 jalgratta tuli, 450lm, USB

Superfire BL09 jalgratta tuli, 450lm, USB
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1457520
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Jalgratta tuli Superfire BL09

Hoolitse oma ohutuse eest teel. Rattatule Superfire BL09 võimsus on 5 W ja sõiduulatus kuni 130 m. Selle tekitatav valgus ei pimesta ja tagab optimaalse nähtavuse. Seade pakub 4 valgustusrežiimi vahel ja seda on väga lihtne paigaldada. Selle tööaeg ulatub 3 tunnini. See töötab suurepäraselt ka tavalise taskulambina.

Usaldusväärne valgusallikas

Veenduge, et teil oleks rattasõidu ajal usaldusväärne valgusallikas. Taskulamp genereerib valgust, mis on silmadele ohutu ja ei pimesta möödujaid ega teiste sõidukite juhte. Nii ei ole te tänaval ohuks ja suurendate oma turvalisust. BL09 valgustab teie teed optimaalselt – ulatus on kuni 130 meetrit.

4 valgustusrežiimi

Kas soovite kohandada oma jalgratta valgust vastavalt teie vajadustele? Nüüd on see võimalik! BL09 võimaldab valida 4 valgustusrežiimi vahel: tugev valgus, nõrk valgustus, SOS ja strobo. Nii saate hõlpsalt reguleerida valguse intensiivsust vastavalt hetkeolukorrale või kasutada taskulampi tähelepanu tõmbamiseks, kui vajate abi.

Vastupidav aku

Isegi pikkadel rattasõitudel ei vea BL09 sind alt, kui seda kõige rohkem vajad. Vastupidav 2000 mAh aku tagab kuni 3-tunnise aku tööea. Seadme laadimiseks ühendage see kaasasoleva USB-kaabli abil toiteallikaga. Sisseehitatud indikaatorid annavad teile teavet laadimisoleku kohta.

Mugav ja kaasaskantav

Jalgrattavalgusti BL09 on äärmiselt kerge ja kompaktne. Vaid 110 g kaaluv see on piisavalt väike, et mahutada hõlpsasti kotti või seljakotti. Tänu sellele saab seda kasutada ka tavalise taskulambina. Seadet on väga lihtne paigaldada. Saate selle silikoonklambri abil hõlpsalt oma jalgratta juhtraua külge kinnitada.

Kasti

  • BL09 jalgratta tuli
  • Laadimiskaabel (USB)
Bränd Superfire
Mudel BL09
Värv Must
Mõõtmed 103x31x27mm
Kaal 110 g
Võimsus 5 W
Pinge 3,7 V
Aku mahutavus 2000 mAh
Laadimisport USB
Laadimisaeg Umbes 3 tundi
Töötunnid Umbes 3 tundi
Valgusallikas VEL
Vahemik Kuni 130 m
Valgusrežiimid Tugev valgus, nõrk valgustus, SOS, strobo
Materjal Alumiiniumisulam
Kukkumiskindlus Kuni 1m
Veekindel IP44

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles