Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire A2 taskulamp, 650lm, USB

Superfire A2 taskulamp, 650lm, USB
Pole laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455049
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mini taskulamp koos suumiga

Superfire A2 on kompaktne taskulamp, mis kasutab kvaliteetseid SST-40-W dioode. See mahub taskusse, seljakotti, käekotti või isegi rahakotti ning tänu oma pritsmekindlusele töötab igas olukorras ja ettenägematutes olukordades. Taskulamp on valmistatud väga vastupidavast lennukialumiiniumist, mida iseloomustab kõrge kahjustus- ja kulumiskindlus.

Kiire mikro-USB laadimine

Taskulambi toiteallikaks on üks 18650 patarei (kaasas). Akut saab mikro-USB pesa kaudu väga kiiresti laadida, seega ei pea akut taskulambi küljest eemaldama. Taskulambi kasutamisel kuvatakse LED-taustavalgustusel aku laetuse olek: roheline tähendab, et aku laetus on piisav; punane värv näitab vajadust akut laadida.

Suur jõud

Taskulamp särab heledusega 650 luumenit võimsusel 10 vatti, annab tugeva valguse ja seda iseloomustab pikk kasutusiga, nii et te ei pea muretsema dioodi sagedase vahetamise pärast. Taskulambil on 5 valgustusrežiimi. 3 režiimi on mõeldud heleduse reguleerimiseks (tugev, keskmine, madal) ja ülejäänud kaks on mõeldud vilkuri või SOS-i sisselülitamiseks. Taskulambi lülitit kasutatakse režiimide vahetamiseks.

Lisafunktsioonid

Superfire A2 taskulambil on võime teravustada kiirt välgupead pikendades, tänu millele näeme valgustatud ala väga täpselt. Nutikas aku annab teile märku aku tühjenemisest ja katkestab toite, kui aku pinge on liiga madal, vältides aku kahjustamist. Pritsmekindlus võimaldab taskulampi kasutada igas olukorras.

Määrake sisu

  • Taskulamp
  • 18650 aku
  • USB-kaabel
Tootja Superfire
Mudel A2
Valguse allikas SST-40-W
Hinnatud jõud 10W
Tööaeg 2 tundi
Luumenite arv 650
Vastupidavus kukkumisele kuni 1m
Mõõtmed 125 x 28 x 26 mm
Kaalud 85 g
Veekindel IP34
Valgusvahemik 200 m
Aku mahutavus 2000 mAh
Režiimid tugev - keskmine - nõrk - vilkuv - SOS
Materjal 6061-T6 lennukiklassi alumiinium
Laadimisaeg 3 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles