Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sunnylife'i süsinikkiust propelleri kaitse DJI Avata (AT-KC572) jaoks

Sunnylife'i süsinikkiust propelleri kaitse DJI Avata (AT-KC572) jaoks
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Sunnylife
Kauba ID: 1462819
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sunnylife'i süsinikkiust ümbris DJI Avata propellerile (AT-KC572)

Kas lendad drooniga? Kui jah, siis olete tõenäoliselt võtnud rohkem kui korra riske, et luua hingematvaid kaadreid. Sunnylife propelleri korpus on mõeldud just sellisteks puhkudeks. Toode on valmistatud süsinikkiust ja EVA vahust, muutes selle äärmiselt kergeks ja pakkudes teie DJI Avati propelleritele täispika kaitse. Korpus tagab teie sõukruvi ohutuse kokkupõrke korral ja sellega saate endale rohkem lubada! Unustage piirangud ja laske oma loovus valla!

Sunnylife/AT-KC572/2

Süsinikkiu jõud

Võtmepunkt on kerge kaal (22 g) – kilp ei sega drooni lennudünaamikat, kuid pakub usaldusväärset kaitset. Materjal on erakordselt vastupidav ja talub enamikku kukkumistest, löökidest ja stressist. Kate neelab tõhusalt lööke ega deformeeru ega pragune. Lisaks on see väga vastupidav kõrgetele temperatuuridele.

Sunnylife/AT-KC572/3

Sobib täpselt teie droonile

Varjestus on disainitud spetsiaalselt DJI Avata seeria droonidele, seega garanteerib täiusliku sobivuse propelleritega. See ei mõjuta teie drooni lendu ja on nähtav teie loodud materjalides. Pärast lendu pole vaja katet eemaldada – drooni saab sellega hõlpsasti hoiustada, näiteks spetsiaalses ümbrises.

Sunnylife/AT-KC572/5

Kahekordne kaitse

Täieliku kaitse tagamiseks on kapuuts varustatud täiendavate EVA vahtrihmadega. Saate neid kasutada süsinikkiust korpusega või eraldi. Vaht tagab täiendava kokkupõrkekaitse. Sunnylife'iga saate oma taevareisidel end turvaliselt tunda!

Sunnylife/AT-KC572/6

Kaasas

  • Kaas
  • EVA vahtrihmad x 12
  • Kruvikomplekt
  • Bussis
Tootja Päikeseline elu
Mudel AT-KS572
Ühilduvus DJI Avata
Materjal Süsinikkiust EVA
Kaal 22 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles