Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sunnylife'i spordikaamera hoidik DJI Mavic 3 (M3-GZ373) jaoks

Sunnylife'i spordikaamera hoidik DJI Mavic 3 (M3-GZ373) jaoks
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Sunnylife
Kauba ID: 1458107
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sunnylife spordikinnitus DJI Mavic 3 jaoks

Muutke vapustavate aerofotode jäädvustamine lihtsaks. Sunnylife'i spetsiaalne kinnitus võimaldab DJI Mavic 3 droonile kinnitada enda valitud spordikaamera või lisavalgustuse. Toodet on väga lihtne paigaldada ja selle valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale. Tarnekomplekt sisaldab ka praktilist 1/4" adapterit.

Hankige rohkem funktsioone

Kas soovite oma drooniga luua veelgi huvitavamaid kaadreid? Sunnylife kinnitus aitab teid selles! Lisavarustus võimaldab mugavalt paigaldada spordikaamera (nt GoPro 10, GoPro 8 või DJI Action 2) ning kaasas olev 1/4-tolline adapter võimaldab kinnitada Insta360 One X2 või lisavalgustuse. Märge. Testid on näidanud, et sellised kaamerad nagu GoPro 9, Insta360 GO 2, Insta360 One R ja GoPro Max võivad häirida Mavic 3 GPS-signaali.

Loodud teie drooni jaoks

Nutikas disain muudab kinnituse ideaalseks DJI Mavic 3 droonile, takistamata selle valgustust ja nägemist. Pärast paigaldamist garanteerib see kaamerale vajaliku stabiilsuse – ei pea muretsema, et seade kukub ja saab vigastada. Tarviku paigaldamine on ülikiire ja lihtne. Lisaks takistavad kinnitusel olevad pehmed padjad droonil kriimustusi saada.

Bränd Päikeseline elu
Nimi Multifunktsionaalne adapteri kinnitus Sunnylife
Mudel M3-GZ373
Materjal Plastikust
Kaal 30g (koos kruviga)
Ühilduvus DJI Mavic 3

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles