Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sunnylife'i silikoonkate koos rihmaga Insta360 GO 3 jaoks – must (IST-ZD588-B)

Sunnylife'i silikoonkate koos rihmaga Insta360 GO 3 jaoks – must (IST-ZD588-B)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Sunnylife
Kauba ID: 1463266
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Silikoonümbris Sunnylife Insta360 GO 3 jaoks – must (IST-ZD588-B)

Kas soovite olla kindel, et teie Insta360 GO 3 on kõigis tingimustes ohutu? Sunnylife silikoonist ümbris-vööga võid kindel olla selle kaitses! See sobib seadmega ideaalselt ja reguleerimisvahemikku 128-225 mm on väga mugav kasutada. Lisaks annab see teile võimaluse luua unustamatuid fotosid, kuna saate selle paigaldada erinevatesse kohtadesse, näiteks randmele, rattale või droonile!

Sunnylife/IST-ZD588-B/3

Usaldusväärne kaitse

Sunnylife Silicone Strap Case loodi spetsiaalselt Insta360 GO 3 kaamera jaoks, see on kriimustus- ja tolmukindel ning hoiab ära seadme kadumise. See pehme silikoonümbris ja multifunktsionaalne rihm hoiavad teie seadet kaitstuna!

Sunnylife/IST-ZD588-B/1

Mitu kinnitusvõimalust

Sunnylife ümbrise saate kinnitada erinevatesse kohtadesse. Reguleeritav rihm annab võimaluse kinnitada see näiteks drooni, randme, seljakoti või ratta külge. See sobib ideaalselt sellistele droonidele nagu Mini 3 Pro/Mini2/SE/Mavic Mini/Air 2S/Mavic Air 2/EVO Nano/Fimi X8 Mini. Tänu sellele saate oma kaamerat alati endaga kaasas kanda ja käed vabastades teha hämmastavaid fotosid!

Sunnylife/IST-ZD588-B/7

Läbimõeldud disain

Sunnylife'i silikoonümbrise eristab selle reguleeritav rihm, mille laius on vahemikus 128 mm kuni 225 mm. Lisaks on selle tagapaneelil spetsiaalsed väljalõiked, mis tagavad parema soojuse hajumise, ja kogu selle disain on loodud nii, et see sobiks ideaalselt ümber kaamera, takistamata selle tähtsamaid komponente. Lisaks on see valmistatud kvaliteetsest silikoonist, seega on see rebenemiskindel ja ei deformeeru kergesti. Nautige Sunnylife'iga mugavat kasutamist!

Sunnylife/IST-ZD588-B/6
Tootja Päikeseline elu
Mudel IST-ZD588-B
Materjal Silikoon
Kaal 15 g
Rihma pikkus 128-225 mm
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles