Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sunnylife'i kiiruskontroller DJI RC-N1 kontrollerile (DS471)

Sunnylife'i kiiruskontroller DJI RC-N1 kontrollerile (DS471)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Sunnylife
Kauba ID: 1458119
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sunnylife'i kiiruse regulaatorid + juhtkangid DJI RC-N1 jaoks

Saate Sunnylife'i kontrolleritega täieliku kontrolli oma DJI Mavic 3 ja Mavic 3 PRO droonide lennukiiruse üle. Kontrollerile rakendades võimaldavad fiksaatorid seada juhtpulkadele ühe konstantse asendi, et droon liiguks konstantse kiirusega sinu määratud suunas. Selle tulemusena salvestatakse teie loodud materjal sama kiirusega, ilma soovimatute liigutusteta, triipudeta või käte väsimuseta. See on ideaalne neile, kes on spetsialiseerunud tänavavideote jäädvustamisele, maastike ja suurte ruumide kuvamisele pikkade ja sujuvate võtetega.

Erinevad kiirused valitud suunas

Kontroller võimaldab seada juhtpulga kindlasse asendisse kolmel erineval kiirusel, muutes lennu reguleerimise lihtsaks vastavalt lasu ajastusele ja drooni enda lennuulatusele. Kontrollerit saab valikuliselt pöörata 360°, et juhitav droon saaks liikuda valitud kiirusega mis tahes suunas. See võimaldab teil ka suunda muuta, kaotamata kiirust või riskimata udune võte.

Ideaalne mitme režiimi jaoks

Kontroller muudab teie töö lihtsamaks, kui soovite luua täiuslikke kaadreid, mis näitavad aja möödumist või silmatorkavat üleminekut kaadrite vahel. Salvestage hõlpsalt vahelduvaid pilvi, voolavat jõge või liikuvat rahvahulka.

Mugav seadistus

Eriti pikad alumiiniumsulamist juhtvardad tagavad stabiilsuse ja täpse lennujuhtimise. See muudab õige suuna ja kiiruse määramise palju lihtsamaks, kohandades neid hõlpsalt sel ajal salvestatava video vajadustega. Lisaks muudavad pikemad vardad juhtimise mugavamaks, suurendades ligipääsu üksteisele.

Lihtne kokku panna ja paigaldada

Kontrolleri paigaldamine on äärmiselt lihtne. Kõik, mida pead tegema, on see DJI kontrolleri külge kinnitada ja seejärel juhtkangid paika keerata. Kui otsustate nende asukohta muuta või soovite kontrollerit eemaldada, soojendage lihtsalt kinnituslinti näiteks fööniga ja kontroller eraldub ise.

Nimi: Kiirusekontroll ja pikendatud klapid
Ühilduvad mudelid: DJI RC jaoks
Materjal: Plast + alumiiniumi sulam
Brutokaal: 16 g
Kiirused ülekanded: 3
Võimalikud suunaseaded: 360°

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles