Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sunnylife veekindel ümbris DJI Avata jaoks

Sunnylife veekindel ümbris DJI Avata jaoks
Laos
  • 55.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.66 €
Kaubamärgid Sunnylife
Kauba ID: 1463235
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sunnylife veekindel ümbris DJI Avata jaoks

Kanna drooni mugavalt ühest kohast teise ja ole kindel selle ohutuses! Sunnylife veekindel ümbris on loodud spetsiaalselt DJI Avata seeria droonidele. Seest leiate palju ruumi mitte ainult kaamera, vaid ka oluliste tarvikute jaoks, nagu kontroller, prillid, laadija ja isegi paar akut. Korpus on veekindel ning tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele kaitseb teie seadmeid tõhusalt põrutuste ja kukkumiste eest.

Sunnylife/AQX-9/5

Loodud spetsiaalselt teie seadmete jaoks

Kere läbimõeldud disain tagab Sinu drooni ohutuse mis tahes tingimustes. Sisevooder hoiab kogu teie varustust õigetes lahtrites, pakkudes stabiilsust ja kaitstes seda löökide eest. Lisaks ei pea te tänu sees olevale käsnale muretsema oma hinnalise vara kriimustamise pärast.

Sunnylife/AQX-9/3

Tugev disain

Kvaliteetsed materjalid muudavad kohvri kulumis- ja kahjustustele vastupidavaks. See on äärmiselt vastupidav ja suure kandevõimega. See tähendab, et teie seadmed ei saa kukkumisel ega äärmise surve all kannatada.

Sunnylife/AQX-9/7

Pöörates tähelepanu detailidele

Korpuse sisemus koosneb spetsiaalselt disainitud lahtritest, kuhu saab paigutada drooni ja DJI Avata kontrolleri (FPV/Motion 2 või 1), prillid (Googles Integra või Googles 2), prillide aku, laadija ja 4 drooni akut (üks peab olema seadmesse asetatud). Korpuse lukk on tugev ja stabiilne, nii et võite olla kindel, et sees hoiustatud seadmed on ohutud!

Sunnylife/AQX-9/2

Veekindel

Jääs vihma kätte? Lõdvestu! Korpus on veekindel ja kaitseb teie seadmeid tõhusalt vihma ja mahavalgumise eest. Võite olla kindel, et Sunnylife'iga on teie seadmed tavaliste ohtude eest täielikult kaitstud! Kui neid õigesti hoida, kestavad need veelgi kauem!

Sunnylife/AQX-9/1
Tootja. Päikeseline elu
Mudel AQX-9
Ühilduvus DJI Avata
Kaal 2,3 kg
Mõõtmed 42 x 36,5 x 15,3 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles