Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sunnylife veekindel ümbris DJI Air 3 jaoks

Sunnylife veekindel ümbris DJI Air 3 jaoks
Laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid Sunnylife
Kauba ID: 1463361
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sunnylife veekindel ümbris DJI Air 3 jaoks.

Sunnylife ümbris on valmistatud kvaliteetsest kõvast plastikust ja seda täiendavad seest spetsiaalselt valitud käsnad, mis kaitsevad sisemust mehaaniliste vigastuste ja põrutuste eest. Selle disain tagab, et seadmed jäävad puutumatuks pritsmete või veepritsmete korral – see on lekete ja mahavalgumise suhtes vastupidav. Korpuse sisemus on hoolikalt kujundatud, et mahutada olulisi seadmeid, nagu droon, kontroller, 5 akut, propellerid, kaablid, toiteadapter, objektiivifiltrid jne. Vastupidavad paksud plastpandlad on kulumiskindlad nagu roostevaba teras. terasest hinged.

Sunnylife/AQX-11/2

Vastupidav konstruktsioon ja sisemine kaitse.

Sunnylife ümbris on valmistatud vastupidavast kõvast plastikust, mis garanteerib vastupidavuse ja vastupidavuse võimalikele kahjustustele. Korpuse sisemus on kaetud spetsiaalselt kohandatud käsnadega, mis pakuvad igakülgset kaitset põrutuste ja mehaaniliste kahjustuste eest. See tagab, et teie varustus jääb terveks ka karmides tingimustes.

Sunnylife/AQX-11/6

Veekindlus kõrgemal tasemel

Ärge muretsege oma seadmete pärast ootamatute pritsmete või veepritsmete korral. Sunnylife'i ümbris on suletud disainiga, mistõttu on see suurepärane valik neile, kes töötavad erinevates ilmastikutingimustes. Teie seadmed on alati ohutud ja kuivad.

Sunnylife/AQX-11/5

Organisatsioon kõrgeimal tasemel

Korpuse sisemus on hoolikalt disainitud, et mahutada kogu vajalik varustus, mis on seotud drooniga DJI Air 3. Sellesse mahub hõlpsasti droon, kontroller, kuni viis akut, propellerid, kaablid, toiteadapter, objektiivifiltrid ja palju muid tarvikuid . See on ideaalne lahendus neile, kes soovivad, et kõik oleks käe-jala juures.

Sunnylife/AQX-11/7

Vastupidavad pandlad ja aasad.

Korpusel on paksud kulumiskindlad plastikpandlad, mis tagavad pikaajalise funktsionaalsuse. Roostevabast terasest hinged suurendavad veelgi kohvri vastupidavust, võimaldades sellel vabalt avaneda ja sulguda ilma kahjustuste pärast muretsemata.

Sunnylife/AQX-11/4

Installige sisu

  • Toimub
Bränd Päikeseline elu
Mudel AQX-11
Kaal 2,49 kg
Mõõtmed 42 x 36,5 x 15,3 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles