Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SteelSeries Stratus Duo must

SteelSeries Stratus Duo must
Laos
  • 97.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32.66 €
Kaubamärgid SteelSeries
Kauba ID: 1452228
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mitmeplatvormiline kahe juhtmevaba kontroller
Stratus Duo on mitme platvormiga juhtmevaba kontroller, mis on optimeeritud mängimiseks nii Androidi mobiilis kui ka arvutis.

2 kontrollerit ühes
Ühe nupuvajutusega vahetage 2,4 GHz traadita sageduse vahel Windowsi ja Steami jaoks ning juhtmevaba Bluetoothi vahel Androidi, Oculus Go ja Samsung Gear VR-i jaoks. Tarkvara pole vaja – mängige kohe karbist välja.

Toetab Fortnite Mobile'i ja palju muud
Enam pole vaja vaeva näha oma Android-telefoni ebamugavate puuteekraani juhtnuppudega. Ükskõik kus te ka poleks, saate hõlpsasti siduda ja mängida kontrolleriga toetatud Android-mänge, nagu Fortnite Mobile, ilma täiendava tarkvarata, nii et saate nautida kõigi oma lemmikmängudega kontrolleri lihtsust.

Steam-toega
Enam ei jahti draivereid ja tarkvara, et kontrollerit ära tunda. Mängige hõlpsalt 5000+ kontrolleriga toega Steami mängu ja nautige täielikku Steami suure pildi režiimi ja Steam Linki tuge kohe karbist välja võttes.

Suure jõudlusega riistvara
Hall Effecti magnetandurid on palju vastupidavamad kui nende traditsioonilised kolleegid, võimaldades veatult sujuvat käivitamist ülalt alla, ja klõpsatavad analoogjuhtkangid annavad teile täpse 360° täpsuse minimaalse surnud tsooniga, olenemata sellest, kas sihite hoolikalt või vajutate nuppu.

20+ tundi aku tööiga
Taaslaetav liitium-ioonaku tähendab, et saate ühe laadimisega mängida katkematult juhtmevabalt üle 20 tunni ja jätkata mängimist, kuni kontroller laeb.

- Mängige hõlpsalt liikvel olles mis tahes Androidi või Windowsi seadmega
- Tarkvara pole vaja – siduge ja mängige Windowsi, Androidi, Oculus Go ja Samsung Gear VR-iga Bluetoothi või juhtmevaba USB-adapteri kaudu
- Steam lubatud: mängige üle 5000 kontrolleriga toega Steami mängu
- Liitium-ioonaku 20+ tundi, lisaks laadimine mängimise ajal

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles