Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Steelseries Rival 650 hiir Parempoolne RF Wireless Optical

  • 138.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46.33 €
Kaubamärgid SteelSeries
Kauba ID: 1764788
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
JÄRGMISE TASEME Traadita TÄPSUS
Esimene tõelise jõudlusega juhtmevaba mänguhiir on kohal. Rival 650 Wirelessil on Quantum Wireless™ 1 ms kadudeta jõudlus, välkkiire laadimisvõimalus ja kõige täpsem mängusensor, mis eales tehtud.

Quantum WirelessTM
Kiire laadimine. 1 ms latentsus. 1000 Hz küsitlus.

TrueMove3+ optiline süsteem
2 andurit. Tõene 1:1 jälgimine. Kiire tõusu tuvastamine.

Quantum Wireless
Täiesti uus tipptasemel viivituseta süsteem pakub 1000 Hz, 1 ms latentsusaega, 24-tunnist aku kasutusaega ja turniiritaseme sageduse optimeerimist, et tagada ületamatu jõudlus isegi kõige nõudlikumate mänguseansside ajal.

Anssi “mxey“ Pekonnen – FaZe Clan PUBG

1 ms latentsusaeg
Viivituseta mängimine

Sageduse optimeerimine
Turniirikeskkondadele

24+ tundi aku tööiga
Terve päeva mängimine

KIIRLAADIMINE
Rival 650 Wireless pakub erakordset laadimiskiirust. 15-minutiline laadimine pakub 10+ tundi mänguaega. Kunagi enam ei pea keset mängu laadima.

2 ANDURIT JÄRGMISE TÄPSUSEKS
Maailma kõige arenenum sensorsüsteem TrueMove3+ ühendab tõelise 1-1 jälgimise läbimurdelise tipptasemel kaugustuvastusega. Esimest korda on teil täielik kontroll – isegi tõstmisel.

Sügavusandur
Tõeline sügavuse tajumine maailma kõige täpsema ja madalaima tõusu tuvastamiseks kuni 0,5 mm. Tõstke oma oskuste lagi järgmisele tasemele suurema täpsuse, suurema kontrolli ja kiirema liikumisega.

Esmane andur
TrueMove3 seab uue standardi kõikidele mänguanduritele minevikus ja tulevikus. Kogege kõigi liigutuste jaoks uskumatult täpset juukseristi paigutust. Ei mingit kiirendust, jälgimisvigu ega viivitust.

Tõeline täpsus on moonutusteta
TrueMove3 on 12 000 CPI, 350 IPS optiline andur, mis on ehitatud eranditult koos tööstusharu liidri PixArtiga. Selle asemel, et keskenduda ainult CPI-le, loodi TrueMove3 tõeliseks 1:1 jälgimiseks. Hiirepadjal teatud kauguse liigutamine annab ekraanil sama täpse kauguse, ilma latentsust, interpolatsiooni või värina vähendamist mõjutamata.

Sügavuse tajumine suurendab täpsust
Kui enamik mänguhiirtest eemaldab kauguse ühest peamisest andurist, siis Rival 650 kasutab tipptasemel spetsiaalset sügavusandurit, et saavutada maailma madalaim ja täpseim tõstekaugus. Kui hiirt kätte võtad ja maha paned, ei tohi kunagi enam tarbetult liikuda.

TÄIUSLIK KAAL JA TASAKAAL
Täiesti uus raskuskeskme häälestussüsteem sisaldab teisaldatavaid raskusi ja kerget kuni rasket kohandamist, mis pakub kõigi mängurihiirte kõige laiemat reguleerimisvahemikku.

256 Kaalu konfiguratsioonid
Raskuskeskme raskuse kombinatsioonid mis tahes haarde või mängustiili täiuslikuks tasakaaluks.

Kaaluvahemik
Eemaldatavad küljed võimaldavad kaheksa kaasasoleva 4g raskuse hõlpsat ja turvalist paigutamist.

Pöörake mootorit üles
SteelSeries Engine Software avab muljetavaldava mootorirakenduste arsenali, mis muudab 8-tsoonilise RGB-valgustuse kohandamise lihtsaks ja intuitiivseks. Discordi ja GameSense Engine'i rakendused võimaldavad vestlusteateid, mängusiseseid sündmusi ja palju muud...

ESITUSEKS RELVAS
Võimas 32-bitine ARM-protsessor võimaldab teil salvestada CPI sätted, nuppude ümberjaotused ja valgusefektid, et saaksite seda tarkvara tasuta kasutada kohtvõrgu üritustel ja turniiridel.

ERGONOOMILINE DISAIN
Kõik Rival 650 Wireless disaini aspektid vastavad mängijate rangetele mugavusnõuetele. Olenemata sellest, kas kasutate küünte või peopesa käepidet, pakub see kuju täiuslikku mugavust pikkadeks ja intensiivseteks mängusessioonideks. Steelseries Rival 650. Vormitegur: parem käsi. Liikumise tuvastamise tehnoloogia: Optiline, Seadme liides: RF Wireless, Nuppude tüüp: Vajutatud nupud, Nuppude kogus: 7, Kerimise tüüp: Ratas, Kiirendus (max): 50 G. Valgustuse värvus: Multi. Toiteallikas: akud/kaabel. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles