Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Steelseries Rival 3 hiir Parempoolne USB Type-A optiline 8500 DPI

  • 59.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20 €
Kaubamärgid SteelSeries
Kauba ID: 1764800
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TrueMove'i põhiandur
Nautige tõelist üks-ühele jälgimist kerges anduris, mis on spetsiaalselt loodud Rival 3 jaoks. Vahemikuga 100–8500 CPI (loendeid tolli kohta) saate mängida vapustava täpsuse, kiiruse ja järjekindlusega.

Ehitatud kestma
Kvaliteetse polümeeri ja sama 60 miljoni klõpsuga lülitiga nagu meie kalleimatel hiirtel on kõik komponendid algusest peale konstrueeritud ülivastupidavate materjalidega, mis on mõeldud kestma aastaid.

Kerge ja ergonoomiline
Ergonoomilise kujuga kerged materjalid aitavad vähendada koormust teie kätele ja õlale, pakkudes pingevaba mugavust tundidepikkuseks intensiivseks mängimiseks.

Sisseehitatud mälu
Sisseehitatud mälu võimaldab salvestada küsitlussagedust, klahvikombinatsioone ja 5 CPI-d otse hiirele, muutes mängust mängu ja liikvel olles täiuslike seadete leidmise lihtsaks.

Glow Up
Oma klassi parimad taskukohased tooted SteelSeriesi tipptasemel uuenduste ja esmaklassilise jõudlusega.

Pöörake mootorit üles
SteelSeries Engine Software avab muljetavaldava mootorirakenduste arsenali, mis muudab 3-tsoonilise RGB-valgustuse kohandamise lihtsaks ja intuitiivseks. Discordi ja GameSense Engine'i rakendused võimaldavad vestlusteateid, mängusiseseid sündmusi ja palju muud.

Soovitatavad käepideme stiilid
Rival 3 paremakäeline kuju on loodud mängija suurima mugavuse nõudmise jaoks. Olenemata sellest, kas kasutate küünist või sõrmeotsaga käepidet, pakub kuju täiuslikku mugavust pikkadeks ja intensiivseteks mängusessioonideks. Steelseries Rival 3. Vormitegur: parem käsi. Liikumise tuvastamise tehnoloogia: Optiline, Seadme liides: USB Type-A, Liikumise eraldusvõime: 8500 DPI, Reageerimisaeg: 1 ms, Nuppude tüüp: Vajutatud nupud, Nuppude arv: 6, Kerimise tüüp: Ratas, Kiirendus (max): 35 G. Valgustuse värv: Multi. Toiteallikas: kaabel. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles