Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Steelseries Apex Pro Mini klaviatuur USB + RF Wireless + Bluetooth QWERTY Nordic Black

Steelseries Apex Pro Mini klaviatuur USB + RF Wireless + Bluetooth QWERTY Nordic Black
Laos
  • 334.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 111.66 €
Kaubamärgid SteelSeries
Kauba ID: 1808374
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Apex Pro Mini Wireless
Maailma kiireim ja arenenum klaviatuur töötab vaevata kõigi ettevõtmiste jaoks, olenemata sellest, kas vajate konkurentsi hävitamiseks kiireimaid klahvivajutusi mängus või tahtlikke vajutusi trükkimise täpsuse saavutamiseks – jõud on teie käsutuses.

OmniPoint 2.0 reguleeritavad lülitid
Uued OmniPoint 2.0 lülitid kasutavad tipptasemel magnetandureid, mis võimaldavad koheselt, ilma kontaktita klahvivajutusega aktiveerida, et anda teile see, mida soovite – kiirust.

Kaks-ühes toiminguklahvid
Programmeerige ühele klahvile kaks toimingut, olenevalt sellest, kuidas seda vajutate. Kõndige kerge klahvivajutusega edasi ja seejärel spurtige, vajutades sama klahvi sügavamale. Looge oma täiustatud kombinatsioonid, et konkurentidest mööduda.

Ülim reguleeritavus
Absoluutne täpsus ja võrratu kohandamine on teie käeulatuses. Häälestage klahvivajutuste registreerimiskaugus 0,1 mm täpsusega. Kas eelistate sulgkerget 0,2 mm puudutust või tugevat vajutust 3,8 mm kaugusel, valik on teie.

Kompaktne 60% disain
Apex Pro Mini on loodud selleks, et luua teie lauale rohkem ruumi mängu võitnud hiireliigutamiseks, säilitades samal ajal kõik täissuuruses klaviatuuri võimalused koos selle küljele prinditud lisafunktsioonidega.

SteelSeries mootor
Avage Apex Pro Mini Wirelessi ainulaadsed võimalused mootoriga. 2-in-1 toiminguklahvide sidumine, klahvipõhine RGB-valgustus ja kohandatud käivituspunktid on kõik selle hõlpsasti kasutatava tarkvara kaudu programmeeritavad.

Quantum 2.0 juhtmeta
Mängige päevi viivituseta mängimisega, mis murrab teie ja ekraani vahelise barjääri ülikiire 2,4 GHz ühenduse või Bluetooth 5.0 abil.

Lennukiklassi alumiiniumsulam
Series 5000 metallist pealisplaat on identne düüsides kasutatava alumiiniumiga, pakkudes paremat jäikust ja konstruktsiooni stabiilsust kogu kasutusea jooksul.Steelseries Apex Pro Mini. Klaviatuuri kujutegur: 60%, Seadme liides: USB + RF Wireless + Bluetooth, Klaviatuuri klahvilüliti: mehaaniline, Klaviatuuri paigutus: QWERTY. Taustvalgustuse tüüp: RGB LED. Soovitatav kasutus: Mängimine. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles