Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Steelseries APEX 7 TKL klaviatuur USB QWERTY US Inglise hall

Steelseries APEX 7 TKL klaviatuur USB QWERTY US Inglise hall
Laos
  • 178.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 59.66 €
Kaubamärgid SteelSeries
Kauba ID: 1765072
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
OLED nutikas ekraan
Integreeritud käsukeskus kuvab kasulikku teavet sätete kohandamiseks, profiilide muutmiseks ja käigupealsete värskenduste vaatamiseks. Vältige oma tegemistest kõrvalekaldumist ja laske selle asemel klaviatuuril olulisi üksikasju näidata.

Vastupidavad mehaanilised mängulülitid
Garanteeritud 50 miljoni klahvivajutusega, kasutades ükskõik millist ülikiire lüliti tüüpi, mida eelistate: punane, sinine või pruun.

Lennukiklassi alumiiniumsulam
Seeria 5000 metallraam on toodetud kogu eluea jooksul purunematuks ja vastupidavaks, muutes selle täiuslikuks keskpunktiks mis tahes tipptasemel seadistuses.

Esmaklassiline magnetiline randmetugi
Täiuslik klaviatuuritarvik, lihtsa magnetlahendusega lihtsaks ja turvaliseks kinnitamiseks, täieliku peopesa toega ja vastupidava pehme puutetundliku viimistlusega, et saaksite mugavalt kirjutada ja mängida nii kaua, kui soovite.

Spetsiaalsed multimeedia juhtnupud
Klõpsatav metallist rull ja meediaklahv võimaldavad teil helitugevust ja sätteid käigult reguleerida: muuta heledust, tagasikerida, vahele jätta, peatada ja palju muud – seda kõike ühe nupuvajutusega.

USB läbipääsuport
USB-seadmete ühendamiseks pole enam vaja arvuti taga roomata. Selle asemel sisestage mälupulk, juhtmevaba hiire/peakomplekti saatja, telefon või mis tahes USB-seade otse klaviatuuri.

Kolmesuunaline kaabli marsruutimine
Vältige kaabli venitamist, tõmbamist ja teele jäämist. Raamil on sisseehitatud kanalid, mis võimaldavad teil valida ühe kolmest võimalikust kaabli väljumiskohast, hoides oma laua korras.

Dünaamiline klahvipõhine RGB valgustus
Miljonid värvivalikud ja reaktiivsed tippimisefektid teevad sinust parima seadistuse kujundaja. Sünkroonige oma teiste SteelSeries varustusega kõigi aegade uhkeima seadistuse jaoks.

Kohandage kõike
SteelSeries Engine avab kõigi SteelSeries toodete funktsioonide teegi, nii et saate kohandada, sünkroonida ja täiustada oma seadistust.Steelseries APEX 7 TKL. Klaviatuuri kujutegur: mini. Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: USB, Klaviatuuri klahvilüliti: Mehaaniline, Klaviatuuri paigutus: QWERTY, Klaviatuuri klahvide arv: 84. Taustvalgustuse tüüp: RGB LED, Randmetugi. Soovitatav kasutus: Mängimine. Toote värv: hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles