Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

StarTech.com USB C mitme pordiga videoadapter – USB-C kuni 4K 60 Hz DisplayPort 1.2 või 1080p VGA monitori adapter – C-tüüpi USB 2-ühes DP (HBR2 HDR) / VGA kuvamuundur – Thunderbolt 3 ühilduv

StarTech.com USB C mitme pordiga videoadapter – USB-C kuni 4K 60 Hz DisplayPort 1.2 või 1080p VGA monitori adapter – C-tüüpi USB 2-ühes DP (HBR2 HDR) / VGA kuvamuundur – Thunderbolt 3 ühilduv
Pole laos
  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid StarTech.com
Kauba ID: 1771773
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kõrge dünaamiline ulatus | Alumiinium | 6" (15,24 cm) sisseehitatud kaabel

See USB-C mitme pordiga videoadapter pakub kaasaskantavat lahendust USB Type-C sülearvuti ühendamiseks DisplayPorti või VGA-ekraaniga. Adapter toetab kõrget dünaamilist ulatust (HDR) ja pakub täiustatud videoga teravamaid pilte.

Kaks-ühes videoühenduvus reisimist silmas pidades

Vältige erinevate adapterite kaasaskandmist, kasutades USB-C monitori 2-ühes adapterit. Nii DisplayPorti kui ka VGA väljundiga saate selle multipordiadapteri abil mugavalt ühendada oma sülearvuti mis tahes DP või VGA-ga varustatud kuvariga.

Adapteril on vastupidav alumiiniumist korpus ja see talub teie reisikotis kandmist.

Hämmastav 4K pildikvaliteet ja HDR

Selle USB-C videoadapteri DisplayPort-väljund võimaldab teil kasutada arvuti USB-C-ühendusse sisseehitatud heli- ja videovõimalusi, pakkudes teie 4K 60 Hz ekraanile hämmastavat UHD-kvaliteeti. Lisaks toetab VGA-väljund HD-eraldusvõimet kuni 1920 x 1080, tagades, et te ei pea VGA-monitori või projektoriga ühendamisel pildikvaliteeti ohverdama.

HDR-toega saate nautida elutruid pilte, millel on suurem kontrastsus, heledus ja värvid ning suurem heledus kui tavaline digitaalne pildistamine.

Stiilne ühenduvus teie MacBooki, MacBook Pro või mis tahes sülearvuti jaoks

USB-C ekraaniadapteril on Space Grey korpus ja sisseehitatud USB-C kaabel, mis sobib teie Space Grey MacBooki või MacBook Proga. Adapter ühildub USB-C DP Alt Mode seadmetega.

CDP2DPVGA-l on 3-aastane StarTech.com-i garantii ja tasuta eluaegne tehniline tugi.

Märkus. See adapter toetab ainult ühte kuvarit – te ei saa DisplayPorti ja VGA-videot samaaegselt väljastada.

StarTech.com eelis

- KÕRGE JÕUDLUS: USB C (DP Alt režiim) DisplayPort 1.2 4K 60Hz HBR2 või VGA 1080p ekraaniadapteriga ühel 2-kanalilise heliga monitoril, mis ühildub HDCP 2.2/1.4 ja Thunderbolt 3 (TB3)
- PAINDLIK VIDEOVÄLJANDUS: 2-ühes kaasaskantav USB-C mitme pordiga videoadapteri konverter DP 1.2 või VGA-ga, on ideaalne videojaotur kodust või kontorist, koosolekuruumidest või reisil töötamiseks.
- ÜHILDUS: USB-C adapter selliste seadmete jaoks nagu Dell XPS/Precision/Latitude, Lenovo ThinkPad X1 Carbon/Extreme, Surface Pro 7/Laptop 3, MacBook Pro/Air, HP Elite/EliteBook/Spectre/Zbook ja ChromebookStarTech.com USB C Mitmepordiline videoadapter – USB-C kuni 4K 60 Hz DisplayPort 1.2 või 1080p VGA monitori adapter – C-tüüpi USB 2-ühes DP (HBR2 HDR)/VGA kuvamuundur – Thunderbolt 3 ühilduv. USB-pistiku tüüp: USB Type-C, USB-pistiku sugu: meessoost, Maksimaalne eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit. Toote värv: Must, Hall, Korpuse materjal: Alumiinium. Laius: 44 mm, Sügavus: 62 mm, Kõrgus: 15 mm. Tooted põhi(välimise) korpuse kohta: 200 tk, Master (välimise) korpuse laius: 473 mm, Master (välimise) korpuse pikkus: 331 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles