Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Süsinikteleskoopnoom/selfikepp Insta360 (3m)

Süsinikteleskoopnoom/selfikepp Insta360 (3m)
Laos
  • 149.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50 €
Kaubamärgid Insta360
Kauba ID: 1460502
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Selfipulk Insta360 (pikk versioon), 3 m

Insta360 selfie-pulgaga saad teha veelgi huvitavamaid kaadreid ebatavalise nurga alt. Selle maksimaalne pikkus võib ulatuda 3 meetrini, nii et saate hõlpsalt jäädvustada kõike, mida soovite. Täiustatud kokkupandav disain tähendab, et saate selle igal ajal endaga kaasa võtta. Toode ühildub paljude Insta360 kaameramudelitega.

Suurendage oma loovust

Tunnetage, kui lihtne on teha erakordseid fotosid. Insta360 selfie-pulk kaob automaatselt, kui jäädvustate videot või pildistate. Nii saate sõprade seltskonnaga hõlpsasti selfie teha ja pulk jääb täiesti nähtamatuks.

Kirjutage üles, mida soovite

Nüüd saate kõike lihtsalt raamida. Selfipulgaga saad reguleerida selle pikkust 36 cm-st 3 meetrini. Nii on lihtne pildistada sõpruskonda või teha lumelauaga sõites vapustavaid fotosid.

Loodud teie mugavuse huvides

Seadmel on kompaktne ja kerge disain – see kaalub vaid 365 grammi. Kokkupandult ei võta selfie-pulk teie seljakotis ega kotis palju ruumi. Nii et saate selle kõikjale kaasa võtta. Pehme käepide tagab kindla haarde ja ületamatu mugavuse kirjutamise ajal. Veelgi enam, süsinikvardal on universaalne 1/4-tolline keerme, nii et seda saab ühendada enamiku seadmetega, sealhulgas Insta360 X3 või ONE R kaameratega.

Tootja Insta360
Mudel DINESS/B
Kaal 365 g
Minimaalne pikkus 36 cm
Maksimaalne pikkus 3 m
Ühilduvus X3 / ÜKS RS / ÜKS X2 / ÜKS R / ÜKS X / ÜKS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles