Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Süsinikkiust selfie stick, 3m pikk, Telesin GP-MNP-300-3

  • 53.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1463354
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

3 m süsinikkiust selfie stick Telesin GP-MNP-300-3

Kas soovite luua hämmastavaid kaadreid? Või äkki soovite pildile jäädvustada suure hulga inimesi? TELESINiga pole see probleem! See selfie-pulk võimaldab jäädvustada unustamatuid hetki isegi vee all. Kõrgeima kvaliteediga materjalidest valmistatud see pole mitte ainult vastupidav ja töökindel, vaid kestab ka väga kaua. 8-asendilise kõrguse reguleerimise abil saate reguleerida selle pikkust vastavalt oma vajadustele. Vaata, kui lihtne on jäädvustada kauneid hetki!

Telesin/GP-MNP-300-3/3

Selfipulk, mida vajate

Selfipulk TELESIN on loodud vastama ka kõige nõudlikuma inimese ootustele. Tänu oma läbimõeldud disainile sobib see ühtviisi nii spordikaameratele, panoraamkaameratele kui ka telefonidele. Täielikult väljatõmmatuna ulatub see kuni 3 meetri pikkuseks, võimaldades jäädvustada hämmastavaid hetki linnulennult, samuti aitab jäädvustada ühte kaadrisse suurt perekonda või suurt seltskonda inimesi. Lisaks saate selle lukustada 8 erinevale kõrgusele – lihtsalt keerake seda kergelt. See funktsioon võimaldab teil seda oma vajadustele kohandada.

Telesin/GP-MNP-300-3/5

Läbimõeldud disain

TELESINi vidin loodi erilise hoolega. See on valmistatud kvaliteetsest süsinikkiust, mis tagab vastupidavuse ja mis veelgi enam, on see 1/3 kergem kui sama suurusega alumiiniumist selfie-kepp. Silikoonist käepide on libisemiskindla tekstuuriga, nii et see sobib paremini teie kätte. TELESIN Selfie Stick on ka stabiilsem ega deformeeru isegi pikaajalisel kasutamisel.

Telesin/GP-MNP-300-3/6

Kasutusmugavus

TELESIN pole mitte ainult väga praktiline ja funktsionaalne vidin, vaid seda on ka lihtne kasutada. Selle alumisel küljel on keermestatud port, mille abil saate selle statiivi külge kinnitada. Veelgi enam, süsinikkiud, millest selfie-pulk on valmistatud, on korrosioonikindlam kui metall, mis tähendab, et saate kasutada vidinat vee all ja jäädvustada ohutult vapustavaid kaadreid merelainetest. Ärge muretsege ka selle transportimise pärast, see ei tekita teile probleeme. Kokkupandult on selfie-pulk vaid 44 cm pikkune, seega saab selle hõlpsasti seljakotti või rahakotti panna.

Telesin/GP-MNP-300-3/4

Kaasas

  • selfie stick
  • kolme lõua adapter
  • 1/4 keermega adapter
Direktor TELESIN
Mudel GP-MNP-300-3
Mõõtmed 44-300 cm
Kaal 374 g
Materjal 24T süsinikkangas, alumiiniumisulam, silikoon.
Maksimaalne koormus 0,3 kg
Omadused
FPV Tegevus
Toode muud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles