Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Spirit of Gamer PRO-K5 klaviatuur USB QWERTY US Inglise must

Spirit of Gamer PRO-K5 klaviatuur USB QWERTY US Inglise must
Laos
  • 46.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.66 €
Kaubamärgid Spirit of Gamer
Kauba ID: 1772122
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TEIE POOLT ADULATED, tänan teid kommentaaride ja positiivsete arvamuste eest: pro-k5 on teie seadistuste jaoks tõesti turvaline! selle loomiseks vabastasime raskekahurväe: ülimalt disainitud ja tugev alumiiniumist šassii, ülimugav löök poolmehaaniliste klahvidega, täiustatud osavus kummitusvastase toimega, üks esimesi vikerkaare rgb taustvalgustusega klaviatuure... ja see pole läbi :)

MÄNGUKIRG: pro-k5 pakub oma poolmehaaniliste membraaniklahvidega tohutut trükkimise mugavust ja sellel on 19-klahviline kummitusvastane funktsioon. see täiustatud funktsioon võimaldab teil kasutada mängus keerulisi kombinatsioone, vajutades mitut klahvi, kartmata viivitust või ebaõnnestumist: fantoomklahv. saate isegi zqsd-klahve suunanoolte abil ümber pöörata ja vastupidi (fn+z).

RGB RAINBOW DUAL ZONE: klahvide ja šassii optimaalne nähtavus, pro-k5 on teie suurepärane liitlane päeval ja öösel: klaviatuuril on vikerkaare rgb taustvalgustus! selle hingamisrežiim muudab LED-tulede intensiivsust. heledus on samuti reguleeritav oma maitse järgi.

RAGE QUIT KINNITUD: üks olulisemaid omadusi on selle alumiiniumist šassii ja ainulaadne kontuur, mis annab sellele lisatugevust. klaviatuuri tagaküljel võimaldavad jalad muuta klaviatuuri kallet, mis suurendab veelgi kasutusmugavust. selle punutud nailonist usb-kaabel on ka kvaliteedi ja vabaduse tagatis 1,80 meetri pikkuse kaabliga.

JAH, ME MÄNGIME: ärge kaotage oma mängu lõnga, pro-k5 pakub oma mängurežiimiga teile optimaalset mängumugavust. Windowsi kontekstimenüü lukustusfunktsioon, mis takistab juhuslikku töölauale sisenemist. ja kahe mängu vahel võimaldavad 12 multimeediumi otseteed klahvikombinatsiooni kohta otse juurdepääsu mitmele funktsioonile! käivitage oma lemmik esitusloend, käivitage oma Interneti-brauser ... Gamer PRO-K5 vaim. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Seadme liides: USB, Klaviatuuri klahvilüliti: Membraan, Klaviatuuri paigutus: QWERTY. Taustavalgustuse tüüp: RGB LED. Kaabli pikkus: 1,8 m. Soovitatav kasutus: Mängimine. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles