Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Spectrum Filaments PLA Premium Polüpiimhape (PLA) Sinine 1 kg

Spectrum Filaments PLA Premium Polüpiimhape (PLA) Sinine 1 kg
Laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid Spectrum Filaments
Kauba ID: 1876828
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Spectrum Premium PLA on ideaalne materjal nii algajatele kui ka edasijõudnutele 3D printeri kasutajatele ning neile, kes soovivad saavutada soovitud efekti lihtsal ja kiirel viisil. Premium PLA on polülaktiidipõhine filament, millel on täielik biolagunevus.

Esteetiline, biolagunev ja töökindel 3D-printimine
Spectrum PLA Premium on polülaktiidil põhinev hõõgniit, mis kuulub alifaatsete polümeeride hulka. See näitab täielikku biolagunevust. Hoolikalt valitud värvikontsentraadid pakuvad Spectrum PLA Premiumist valmistatud esemeid intensiivsete värvidega laias spektris. Lisaks tagab filamentide ekstrusiooniks mõeldud graanulitele sobiva värvainealuse valik ülitõhusa printimise ja prinditud esemete ülimalt hea nakkumise FDM/FFF 3D-printerite ehitusalustele.

Spectrum PLA Premiumi vaieldamatu eelis on väga väike töötlemise kokkutõmbumine. Seega on see eriti kasulik suurte 3D-printerite jaoks, millel puudub suletud ehituskamber. Spectrum PLA Premium annab suurepärase pinnakvaliteedi ja detaili, andes usaldusväärseid tulemusi.

Rakendused:
- majapidamistööriistad
- haridusprojektid
- disainitud valmis- ja pooltoodete kontseptsioon ja demo prototüüpimine
- tööstuslik disain
- sisekujundus
- valud ja vormid

Hõõgniidi Spectrum PLA Premium omadused määravad selle kasutamise koolitusmaterjalina neile, kes õpivad kasutama FDM/FFF lisandite tootmistehnoloogiaid. Lisaks kasutatakse materjali ülikõrgete esteetiliste omaduste tõttu laialdaselt tööstusdisainilahenduses, eriti disainitud valmis- ja pooltoodete kontseptsiooni- ja demoprototüüpide loomiseks.

Materjali kasutatakse laialdaselt ka sisekujunduslike vidinate ja ettevõtete reklaamivahendite ning igasuguste mänguasjade, kujukeste, anumate, käepidemete ja stendide tootmiseks.

Pakendamine
Filament on keritud korralikule läbipaistvale poolile. Iga pool sisaldab teavet materjali tüübi, läbimõõdu ja soovitatava printimistemperatuuri kohta. Filament on vaakumpakendatud niiskuse absorbeerijaga. Terve toode pakendatud originaalpakendisse Spectrum Filaments. Spectrum Filaments PLA Premium. Trükimaterjal: Polüpiimhape (PLA), Trükivärvid: Sinine, Värvi nimi: Kariibi sinine. Kaal: 1 kg, Tihedus: 0,00124 kg/m³, Laius: 67 mm. Kogus pakis: 1 tk(t), Pakendi kaal: 1,4 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles