Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Soocas X5/X3/X3U/V1 hambaharjapead (valged)

Soocas X5/X3/X3U/V1 hambaharjapead (valged)
Pole laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Soocas
Kauba ID: 1455550
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

SOOCAS heliharja vahetuspead – hoolitsege oma hammaste eest

Arstid soovitavad hambaharjapead vahetada vähemalt kord 3 kuu jooksul. Selliseid soovitusi tasub järgida – tänu sellele hoolitsete oma hammaste eest tõhusamalt. Nii et SOOCAS X3 või X3U hambaharja eeliste täielikuks kasutamiseks ostke asenduspeade komplekt – see on teie uus viis imelise lumivalge naeratuse saamiseks!

DuPont spetsiaalsed harjased – fookus täiuslikkusele

Harjaste otstes kasutatavad DuPonti harjased on pehmed ja tungivad põhjalikult hammaste vahele, et tagada sügavpuhastus. SOOCASega saad lahti mikroobidest, toidujääkidest ja hambakatust. Samas on kinnitused emailile täiesti ohutud ega ärrita igemeid – need on FDA sertifikaadiga. SOOCAS hoolitseb teie hammaste eest igakülgselt – see tungib ka raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, kuhu tavalised hambaharjad ei ulatu, ning aitab tõhusalt plekkide vastu võidelda.

3 värvivalikut – vali oma lemmik

Lisad on saadaval kolmes värvitoonis: valge, roosa ja must. Nii saate need ideaalselt sobitada oma SOOCAS helipintsliga või mängida vabalt värvidega ja miksida. Komplektist leiate 2 otsikut - vahetussagedusega üks kord 3 kuu jooksul piisab ühest komplektist pooleks aastaks!

Direktor Sukas
Mudel BH01
Värv Valge
Ühilduvus Х5/Х3/Х3У
Kogus kaasas 2 tükki

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles