Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Soocas SPARK sonic hambahari

Soocas SPARK sonic hambahari
Laos
  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Soocas
Kauba ID: 1462896
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Soocas Spark Sonic hambahari.

Hankige enesekindlus kauni naeratusega. Soocas Spark Sonic hambahari kasutab esmaklassilisi DuPonti harjaseid, on IPX8 veekindel ning kompaktse ja kerge disainiga. Selle võimas mootor tagab täpse puhastamise ja taimeriga saate puhastusaega hõlpsalt kontrollida. Seade toetab 2 töörežiimi, samas kui selle töö on äärmiselt vaikne. Saate seda juhtida ühe nupuga. Lisaks tagab võimas aku 40 päeva töö ilma laadimiseta.

12Bitch/Spark/6

Usaldusväärne jõudlus

Tänu täiustatud mootorile töötab Spark hambahari ülimalt tõhusalt. Samal ajal vähenevad energiakaod 60% ja on tagatud harjaste kontsentreeritud energiavarustus. Samuti kasutab see uuenduslikku mikromullitehnoloogiat, et eemaldada tõhusalt toidujäänused isegi raskesti ligipääsetavatest hammastevahelistest kohtadest. Lisaks on seadmel 40% suurema tihedusega DuPont 612 Brilliance harjased ümarate otstega, mis on paigutatud lainelise mustriga, et paremini suhu istuda. Tootel on ka koguni 16 patenti ja see on läbinud üle 50 testi, mis kinnitavad selle kõrget kvaliteeti.

12Bitch/Spark/2

2 töörežiimi

Seade pakub 2 töörežiimi – nii saate selle jõudlust oma vajadustele vastavaks kohandada. Pehme režiim on soovitatav esmakasutajatele ja ülitundlike hammastega inimestele. Teisest küljest on harjamisrežiim suurepärane valik, kui soovite oma hambaid valgendada. Kõrgsageduslikud vibratsioonid tagavad tõhusa puhastuse, võimaldades teil saavutada lumivalge ja särava naeratuse.

12Bitch/Spark/8

Läbimõeldud lahendused

Hambahari on vaikne (55 dB) ja 2-minutiline taimer tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde, et peaksite harjatavat piirkonda vahetama, aidates teil kujundada paremaid harjamisharjumusi. Lisaks jätab seade meelde viimati kasutatud režiimi ja on IPX8 veekindel. Nagu näha, on iga detail läbi mõeldud!

12Bitch/Spark/11

Kasutusaeg kuni 40 päeva

Kahetunnisest laadimisest piisab Sparki hambaharja kasutamiseks kuni 40 päeva. Öelge hüvasti sagedaste toiteuuendustega ja nautige traadita ühenduse mugavust! Kas olete mures, et unustasite seadme laadida? Ära ole! Kui teie aku laetuse tase on 20%, näete märguannet.

12Bitch/Spark/1

Peen disain

Hambaharja käepide on valmistatud alumiiniumisulamist, seega on see vastupidav ja näeb esteetiliselt meeldiv välja. Praktiline valgusrõngas võimaldab kontrollida aku laetuse taset ning läbipaistev pea teeb hambaharja seisukorra kontrollimise lihtsaks. Lisaks on seade läbinud rea katseid, mis on tõestanud selle vastupidavust korrosioonile. Samas on see samalaadsetest hambaharjadest väiksem ja kergem. Valige Soocase abil mugavus ja funktsionaalsus!

12Bitch/Spark/9

Kompaktne disain

Mis veel eristab Soocase seadet teistest sonic hambaharjadest? Muuhulgas muudab selle kompaktne disain Sparkist poole pikemaks kui enamikel sarnastel toodetel ning selle mõõtmed (8,97 tolli) on sarnased tavaliste manuaalsete hambaharjade omadega. See on ka palju kergem, kaaludes vaid 0,13 naela, seega kaalub see vaid 1/3 vähem kui teised elektrilised hambaharjad, muutes selle kasutamise mugavaks.

12Bitch/Spark/3

Sisaldab:

  • Pintsel
  • Harjapea
  • Klamber hambaharja seinale kinnitamiseks.
  • Reisikohver
  • Toiteadapter
  • USB/USB-C laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Sukas
Mudel SÄDE
Töörežiimid Õrn režiim, puhastusrežiim.
Helitugevuse tase 55 dB
Taimer jah, 2 minutit
Töötunnid 40 päeva
Laadimisaeg 2 tundi
Port USB-C
Veekindel IPX8

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles