Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Soocas N1 nina trimmer

  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Soocas
Kauba ID: 1455548
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

SOOCAS N1 – hoolitse oma välimuse eest

Kas soovimatud kõrva- või ninakarvad muudavad teie elu õnnetuks? Usaldusväärse SOOCAS N1 trimmeriga unustate selle probleemi. Lihtne kasutada, tõhus ja kerge - see kaalub vaid 150g - saate seda edukalt kasutada nii kodus kui ka liikvel olles.

Mitu rakendust

Trimmeri kasutamine aitab vabaneda soovimatutest karvadest ninast või kõrvadest. Saate seda kasutada ka paakide trimmimiseks. Tänu sellele hoolitsed tõhusalt oma välimuse eest ka kõige väiksemates detailides.

Lihtne kasutada

Seadme juhtimine on triviaalselt lihtne. Trimmeri sisselülitamiseks vajutage lihtsalt nuppu, seejärel hoidke lõikepead naha, ninasõõrmete või kõrvade lähedal ja liigutage seda ettevaatlikult, et eemaldada soovimatud karvad. Jäta hüvasti soovimatute juustega – SOOCAS N1 aitab sul nendega kiiresti ja tõhusalt toime tulla.

Probleemideta toiteallikas

Trimmeri toiteallikaks on üks AA aku. See tagab pikaajalise ja tõhusa töö. Te ei pea muretsema kallite ja raskesti leitavate patareide ostmise pärast – SOOCAS N1 tõhusaks töötamiseks piisab lihtsast AA patareist!

Alati teiega

Tänu mugavale disainile ja kaasasolevale ümbrisele saab trimmerit mugavalt hoiustada ja kõikjale kaasa võtta. Kasvavad karvad või ebaühtlaselt kasvavad kabjad ei üllata teid enam puhkusel ega tööreisil – SOOCAS N1 paneb sellised probleemid kiiresti unustama.

Klassikaline disain

Trimmeril on lihtne, kuid elegantne disain. Korpuse valge värv koos kuldse nööbi ja dekoratiivrõngaga loob kauni klassikalise efekti. Väikesed mõõtmed ja kerge kaal muudavad seadme äärmiselt mugavaks ja kaasaskantavaks. SOOCAS N1 rõõmustab teid mitte ainult oma funktsionaalsusega, vaid ka ajatu stiiliga!

Direktor Sukas
Mudel N1
Värv Valge
Terade arv 1 lõikeserv
Funktsioon Kuiv raseerimine
Veekindel klass IPX5
Toiteallikas AA patarei (kaasas)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles