Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Soocas H5 föön (hõbedane)

  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid Soocas
Kauba ID: 1459518
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Föön Soocas H5 (hõbedane)

SOOCAS H5 anioonföönil on elegantne disain, võimas mootor kiirusega 20 000 p/min, kõrge negatiivsete ioonide kontsentratsioon (kuni 30 miljonit) ja palju kasutusvõimalusi – kaasasolevad tarvikud võimaldavad ka mugavalt oma stiili kujundada. juuksed. Uurige, mida saate!

Põhjalik hooldus

Teie juuksed võivad muutuda tervemaks ja läikivamaks kui kunagi varem. SOOCAS H5 kuivatab õrnalt juukseid, hoides need elastsed ja painduvad, parandades staatilisust ning hoides ära juukseotste lõhenemise ja särisemise. Öelge hüvasti särisemise, staatiliste probleemide ja tuhmi, ebaatraktiivse värviga – H5 abil on teie juuksed läikivad, siledad ja näevad suurepärased välja!

4 töörežiimi

SOOCAS kuivati võimaldab töötada 4 režiimis. Selle abiga kuivatate juukseid kiire või aeglase sooja õhuvooluga. Saate valida ka loomuliku tuuleiili. Tsirkulatsioonirežiimis kuivab seade 5 sekundit kuumalt ja seejärel 3 sekundit jahtub, pakkudes kiireid tulemusi – hästi kuivatatud, kuid värskendatud ja volüümiga juuksed, millega olete rahul. Võite vabalt režiimide vahel vahetada ja kohandada oma fööni vastavalt oma vajadustele ning peagi saate nautida terveid ja siledaid juukseid.

Kiire, tõhus, praktiline

Võimas mootor, 6 ventilaatorilaba ja spiraalse õhu väljalaskeava disain aitavad kuivatil tõhusalt töötada. Samuti pakub see kuni 1800 W väljundvõimsust. Pärast Soocase laboris läbi viidud testide seeriat leiti, et see väärtus tagab kiire, tõhusa ja ühtlase kuivamise ilma särisema. Seadmed, mis töötavad 1000 W juures, ei taga tõhusat kuivatamist. Seevastu need, mis pakuvad 2200 vatti võimsust, kuivatavad juukseid. Seetõttu pakub Soocas end tõestanud lahendusi, mis tagavad parima tulemuse. Unustage juuste kokkupuude kuuma õhuga, mis põhjustab katlakivi kogunemist. H5 abil on teie juuksed alati suurepärases seisukorras.

Aniooni tugevus

Laske miljonitel negatiivsetel ioonidel oma välimuse eest hoolt kanda. Tänu anioonide kõrgele kontsentratsioonile muutuvad teie juuksed siledaks, läikivaks ja niisutatuks. SOOCAS H5-ga unustate ka lõhenenud juukseotsad. Kasutage ära negatiivsete ioonide erakordset jõudu ja nautige ilusaid juukseid.

Kasulikud tarvikud

Föön H5 on varustatud praktiliste tarvikutega, mis muudavad seadme kasutamise lihtsamaks ja võimaldavad juukseid efektiivselt kujundada. 360° reguleeritav kontsentraator võimaldab mugavalt sättida oma juukseid nii, nagu soovid.

Täielik kaitse

SOOCAS tagab teie turvalisuse. Topeltvõrk eraldab juuksed lehvikust ja minimeerib sassi sattumise ohtu. Kontsentraatori kahekihiline isolatsioon tagab, et te ei põle. Õhutemperatuur tõuseb ühtlaselt, et vähendada juuste kahjustamise ohtu ning võimaliku ülekuumenemise korral lülitub seade automaatselt välja. Nii et te ei pea midagi kartma – SOOCASega võite loota mugavale ja turvalisele juuksehooldusele.

Kasutusmugavus

H5-ga on kaasas 1,7 meetri pikkune kaabel. Sa ei pea enam oma juukseid ühes ebamugavas asendis kuivatama – liiga lühike nöör ei piira sind. Kasutage kuivatit mugavalt endale sobival viisil. Seadet on ka väga lihtne kasutada. Lülitad ühe nupuga sisse ja teisega määrad kiiruse. Korpusel asuvad LED-tuled annavad teile teavet praeguse töörežiimi kohta. Kõik see muudab kuivati H5 lihtsaks ja hõlpsasti kasutatavaks.

Hämmastav disain

Föön mahub ideaalselt kätte, on ülimugav ja kerge – see kaalub vaid 510 g, mis on sama palju kui tavaline veepudel. Unustage rasked seadmed, mis muudavad juuste kuivatamise keeruliseks ja tüütuks ülesandeks. H5 paistab silma ka stiilse futuristliku disaini poolest, mis pälvis 2018. aastal Saksamaal iF disainiauhinna. Mudel on saadaval kahes värvivalikus – klassikaline hõbedane ja veidi julgem punane. Leidke enda jaoks ideaalne föön ja nautige funktsionaalset, kuid elegantset seadet, mis hoolitseb teie juuste eest.

Kaasas

  • Kuivati
  • jaotur

Spetsifikatsioon:

Tootja Sukas
Mudel H5
Värv Hõbedane
Võimsus 1800 W
Maksimaalne kiirus 20000 pööret minutis
Funktsioonid Soe õhk/Külm õhk/Ionisatsioon
Kaabli pikkus 1,7 meetrit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles