Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Soocas D3 sonic hambahari (roosa)

  • 45.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.33 €
Kaubamärgid Soocas
Kauba ID: 1463146
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Soocas D3 Sonic hambahari (roosa)

Hoolitse õige suuhügieeni eest Soocas D3 Sonic hambaharjaga. Seade töötab sagedusega üle 38 000 vibratsiooni minutis ja võimaldab valida 4 saadaoleva režiimi vahel. See pakub ka nutikat taimerit ja selle tööaeg on kuni 180 päeva. Komplekt sisaldab ka hambaharja sterilisaatorit, mis aitab vabaneda kahjulikest mikroobidest. Hambaharjal on ka IPX8 veekindlus, madal müratase ja originaalne disain.

Ilus naeratus üle pika aja

D3 Sonic hambahari võimaldab vabaneda mustusest ja toidujäätmetest isegi raskesti ligipääsetavatest kohtadest, kuhu tavaline hambahari ei ulatu. Seade on varustatud võimsa mootoriga, mis tekitab vibratsiooni sagedusega üle 38 000 korra minutis. Kõrge vibratsioon tagab põhjaliku ja kiire puhastamise ning võimaldab 7 korda tõhusamat hambakattu eemaldamist. Soocase abil säilitate ilusa, terve ja särava naeratuse veelgi kauem.

Nutikas taimer

Sa ei pea enam oma hambapesu aega jälgima – Soocas D3 hambahari teeb seda sinu eest! Hambahari on varustatud nutika taimeriga, mis tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde harjamisala vahetamist. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja. See võimaldab teil hambaid pesta pikka aega!

4 režiimi vahel valida

D3 mudel on mõeldud erinevate kasutusstsenaariumide jaoks. Hambahari pakub kuni 4 töörežiimi, nii et saate selle jõudlust oma vajadustele vastavaks kohandada. Puhastusrežiim sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Kas teie hambad on väga tundlikud? Kasutage tundlikku režiimi. Poleerimine poleerib hambaid, valgendamine aga veelgi valgemaks. Lisaks jätab seade meelde viimati kasutatud režiimi.

Vabane bakteritest

Hoolitse oma suu tervise eest. Komplektis on ka UV-sterilisaator hambaharjade jaoks. Seade eemaldab kuni 99,99% harjapeale kogunenud bakteritest. Selle kasutamine on äärmiselt lihtne – lihtsalt pange hambahari sisse ja sulgege sterilisaatori uks ning seade lülitub automaatselt sisse. Sterilisaator puhastab hambaharja umbes 5 minutit. Lisaks võimaldab seade oma hambaharja mugavalt hoiustada.

Pikk tööaeg

Kas olete mures oma hambaharja sagedase laadimise pärast? Ära ole! Seade võib töötada kuni 180 päeva. Ainuüksi hambaharja laadimiseks kulub umbes 6 tundi ja kaasasolev USB-C-kaabel teeb laadimise lihtsaks. Spetsiaalne valgusindikaator teavitab teid aku tühjenemisest ja laadimisolekust. Sterilisaator võib teid teenindada umbes 30 päeva ja laadimine võtab umbes 5 tundi.

Ainulaadne disain

Soocas sonic hambahari on ebastandardse disainiga – kassidetailid rõõmustavad kindlasti nende loomade armastajaid. Seade on IPX8 veekindel, nii et saate seda vabalt kasutada ka duši all. Samuti on teil lihtne seda puhtana hoida. Samuti ei pea te muretsema selle pärast, et teie hambahari teeb valju ja häirivat müra – selle helitugevus on vaid 55 dB.

Kaasas

  • Hambahari
  • hambaharjapead x2
  • UV-sterilisaator
  • hambaharja hoidja
  • USB-C-st USB-A-sse laadimiskaabel
Tootja Sukas
Mudel D3
Värv Roosa
Veekindel IPX8
Vibratsiooni sagedus 38 400 vibratsiooni minutis
Helitugevuse tase 55 dB
Laadimisliides Tüüp C
Korpuse laadimisaeg sterilisaatoriga kell 5
Korpuse tööaeg koos sterilisaatoriga Kuni 30 päeva
Hambaharja laadimisaeg 6 tundi
Hambaharja aku tööiga kuni 180 päeva
Töörežiimid Puhastamine, Tundlik, Poleerimine, Valgendamine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles