Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sony RX10 IV 1 kompaktne kaamera 21 MP CMOS 5472 x 3648 pikslit must

Sony RX10 IV 1 kompaktne kaamera 21 MP CMOS 5472 x 3648 pikslit must
Laos
  • 1,915.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 638.66 €
Kaubamärgid Sony
Kauba ID: 1773804
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kiire iseteravustamine kohtub ülisuure suumivahemikuga

Nüüd on igal võimalusel lihtsam jäädvustada hämmastavamaid fotosid ja filme. Uus RX10 IV on palju enamat kui kindel ja nutikas kõik-ühes-kompakt – see sisaldab piisavalt murrangulisi uuendusi, et isegi professionaalid saaksid imestada, alates sellest omataolisest ülikiirest AF-süsteemist kuni legendaarse optikani kogu 25-kordse suumi vahemikus. , erakordselt täpse, võimsa pilditöötluse ja palju muud.

Vaadake ülikiiret autofookust töös

Maailma juhtiva 0,03-sekundilise automaatse teravustamise kiiruse teeb võimalikuks 1,0-tüüpi Exmor RS CMOS-pildiandur, mis tagab alati kiire ja täpse automaatse teravustamise.

Automaatne teravustamine jäädvustab objekti kõikjal, kus see pildil asub

315 faasituvastusega iseteravustamispunkti katavad u. 65% pildialast, et tagada kaadris olevate objektide laiaulatuslik automaatse teravustamise katvus.

Püsib liikuvatel objektidel nii kaua, kui soovid

Suure tihedusega jälgimise automaatse teravustamise tehnoloogia abil püsib fookus usaldusväärselt liikuvatel objektidel ja aktiveerib iseteravustamispunktid, et katta objekti ümbritsev ala.

Sujuv teravustamispunkti valik puuteplaadiga automaatse teravustamise abil

Fookuse nihutamiseks libistage sõrme. See on mugav pildiotsija jälgimisel.

Puudutage puutefookusega järgmist objekti

Valitud objektile teravustamiseks puudutage lihtsalt LCD-ekraani.

AF-funktsioon on laiendatud ja täiustatud

Puutefunktsioonid ja muud automaatse teravustamise uuendused kasutavad optimaalselt ära kiire hübriidteravustamise süsteemi ülimat kiirust, täpsust ja mitmekülgsust asukoha jäädvustamiseks, sarivõteteks ja ülitelefoto pildistamiseks.

Fookusvahemiku piiraja

Fookusvahemiku piiraja on tegutsemiseks valmis
See võimaldab kiiremat teravustamist vastavalt objektide kaugusele.

AF-A režiim optimeerib iseteravustamisrežiimi automaatselt

Lülitub automaatselt ühe iseteravustamise ja pideva iseteravustamise jälgimise vahel, olenevalt sellest, kumb on optimaalne.

AF-ON-iga teravustamiseks pole vaja poolenisti vajutada

See võimaldab jäädvustada hetki koheselt, ilma pooleldi vajutamata teravustamisseeriat.

Pidev pildistamine kuni 24 kaadrit sekundis

Jäädvustage järjekindlalt otsustavaid hetki isegi kiiresti liikuvast tegevusest. RX10 IV-l on kiire esiotsa LSI ja BIONZ X pilditöötlusmootori tohutu võimsus, et võimaldada pidevat pildistamist isegi AF/AE jälgimisega kuni u. 24 kaadrit sekundis kuni 249 kaadrit korraga.

Funktsioonid, mis on täiustatud, et sobitada suuremat pildistamisvõimet

Isegi pidevalt kiirusega 24 kaadrit sekundis tehtud pildid näevad erakordselt sujuvad ja rikkalikud, kui jälgite neid elektroonilise pildiotsija abil, mis hoiab pildistamise ajal kuva viivituse absoluutse miinimumini.

Pildistage müratundlikke stseene ilma häält tegemata

Salvestage reaalajas esinemisi, metsloomi ja tegevust ilma tähelepanu segamata, seadistades elektroonilise katiku hääletuks pildistamiseks. Kuni 1/32 000 s kiire, see katik minimeerib ka pildimoonutusi.

Kõik-imeline

Sony pakub RX10 IV erakordselt suure avaga objektiive, tipptasemel BIONZ X protsessorit, mis tagab kõrge eraldusvõime kuni piltide servadeni, võime teha pimestavat bokeh-efekti ja püsivaid lähivõtteid ning palju muud. Iga pildi ja filmi kvaliteet, isegi tippkiirusel tehtud, on sama selgelt parem kui kogu uuendus, mida see geniaalne Cyber-shot sisaldab.

Veatud pildid võtavad rohkem erakordseid viimistluselemente

Sisseehitatud ZEISS Vario-Sonnar T 24-600 mm7 F2.4-4 suure suurendusega suumobjektiiv saavutab igal võttel suurepärase kontrasti ja teravuse äärmuslikust lainurgast ülitelefoto vahemikus.

Võimaldab pilditöötlust kõigi aegade kõrgeima tasemeni

BIONZ X pildiprotsessori täiustatud algoritm parandab pildikvaliteeti, suurendades eraldusvõimet, minimeerides müra ning kujutades tegelikkust selle mitmekesisuses ja peensus.

Pro-klassi pildistamisfunktsioonid professionaalsemate tulemuste saavutamiseks

Kiire hübriidautomaatne teravustamine muudab automaatse teravustamise kiiremaks ja täpsemaks, samas kui 4K-filmi (QFHD: 3840 x 2160) salvestamine koos pikslite täieliku lugemisega ja ilma pikslite eraldamiseta tagab professionaalide rahulolu rahuldamiseks piisavalt kõrge eraldusvõimega kaadri.

Töötage impulsi alusel

Teravustamine, jälgimine, seadistuste reguleerimine ja muud olulised funktsioonid ei tundu alati loomulikud – need on loodud sobima ka professionaalsete rakendustega.Sony RX10 IV. Kaamera tüüp: Kompaktkaamera, Megapiksline (umbes): 21 MP, Pildisensori suurus: 1", Sensori tüüp: CMOS, Maksimaalne pildi eraldusvõime: 5472 x 3648 pikslit. ISO tundlikkus (max): 25600. Optiline suum: 25x, Digitaalne suum: 380x, Fookuskauguse vahemik: 31 - 760 mm. Wi-Fi. HD tüüp: 4K Ultra HD, Maksimaalne video eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit. Ekraani diagonaal: 7,62 cm (3"). Kaal: 1,05 kg. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles