Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Wi-Fi must

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Wi-Fi must
Pole laos
  • 274.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 91.66 €
Kaubamärgid Sony
Kauba ID: 1895195
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Olete jõudnud õigesse kohta. Eksklusiivsed mängud viivad teid uskumatutele rännakutele alates kriitikute poolt tunnustatud indiatest kuni auhinnatud AAA hittideni.

UNCHARTED 4: A Thief's End
Mitu aastat pärast viimast seiklust on pensionil õnnekütt Nathan Drake sunnitud tagasi varaste maailma. Kuna panused on palju isiklikumad, alustab Drake maakera traavireisi, et jälitada muinasjutulise piraadivaranduse taga ajaloolist vandenõu.

Viimane eestkostja
Seistes silmitsi tundmatute ohtudega võõral ja müstilisel maal, peavad tavaline noor poiss ja tema hiiglaslik suleline sõber teineteisele toetuma, et selles ahistavas sõpruse ja usalduse loos ellu jääda.

Horisont: Zero Dawn
Õppige Aloy kiirust ja kavalust võrrelduna masinate töötlemata tugevuse ja suurusega. Selleks, et ületada palju suuremat ja tehnoloogiliselt paremat vaenlast, peab Aloy kasutama igat oma teadmisi, intelligentsust ja väledust, et iga kohtumine ellu jääda.

MÄNGUD, MIDA TAHAD
Mängige seda PlayStationis


Mängumaailma suurimad nimed ärkavad PS4-s ellu alates Star Wars™ Battlefront™ ikoonilistest tegelastest kuni Call of Duty®: Infinite Warfare'i tulevase võitluseni.

Call Of Duty: Infinite Warfare
Infinite Warfare naaseb frantsiisi juurte juurde ulatusliku sõja, eepiliste lahingute ja filmiliku, kaasahaarava sõjalise jutuvestmisega ning viib mängijad rännakule Maalt meie atmosfäärist kaugemale.

Paragon
Gears of Wari ja Unreal Tournamenti loojate Epic Gamesi poolt välja töötatud Paragon on konkurentsivõimeline 5v5 MOBA, mis ühendab endas kolmanda isiku tegevuse metsikuse ja MOBA sügava strateegilise valiku. Mängige tasuta Paragoni avatud beetaversiooni juba täna. On aeg alustada võitlust!

Star Wars Battlefront
Star Wars Battlefront ühendab eepilise tegevuse galaktilises mastaabis Tähesõdade universumi kõige ikoonilisemate planeetide, relvade, tegelaste ja sõidukite vapustavate visuaalsete kujutistega koos filmide originaalsete heliefektidega, et anda Star Warsi fännidele ülim, autentne ja kaasahaarav kogemus, mida nad on otsinud.

TUTVUSTAMINE

Määrake uuesti oma ootused mängusse sukeldumise suhtes hetkedega, nii et intensiivne intuitsioon võtab võimust.

Avasta PlayStation®VR-iga uus ootamatute mängukogemuste maailm. Astuge uskumatutesse virtuaalmaailmadesse ja ületage uued väljakutsed erakordsel viisil.

Liituge oma sõpradega lahingus
Leidke oma sõbrad ja liituge nendega konkureerivates ja mitme mängijaga võrgumängudes PlayStation®Plusiga.

VOGEMISTEENUSED
Koheselt meelelahutuslik


Midagi uut ja hämmastavat on alati käeulatuses. Otsige üles ja hankige see ühe nupuvajutusega.

MÄNGUJAAMA TARVIKUD
Astuge sisse, võtke juhtimine enda kätte


Tõstke mängu piire DualShock®4-ga ja täiustage oma mänge PlayStationi peakomplektidega.

Kahekordne šokk 4
DUALSHOCK®4 juhtmeta kontrolleril on tuttavad juhtnupud, kuid see sisaldab uusi viise mängude ja teiste mängijatega suhtlemiseks. Täiustatud topelt-analoogpulgad ja päästikunupud pakuvad veelgi paremat juhtimistunnet, samas kui mahtuvuslik puuteplaat avab lõputu potentsiaali uuteks mänguvõimalusteks.

Aastapäeva kuldpeakomplekt
Kuldne juhtmeta peakomplekt pakub hämmastavat sügavust ja heli selgust, täiustades teie mängukogemust lemmikmängude allalaaditavate helirežiimide ja muuga. Sony PlayStation 4 Slim 500 GB. Platvorm: PlayStation 4, Toote värv: Must, Sisemälu: 8192 MB. Salvestusmeedia: HDD, Sisemälu maht: 500 GB, Optilise draivi tüüp: Blu-Ray. Etherneti LAN andmeedastuskiirus: 10 100 1000 Mbit/s, Wi-Fi standardid: 802.11a, Wi-Fi 5 (802.11ac), 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n). Kaasas kaablid: AC, HDMI, Micro-USB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles