Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sony FE 12-24mm F4 G MILC Ülilai objektiiv must

Sony FE 12-24mm F4 G MILC Ülilai objektiiv must
Laos
  • 2,052.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 684.33 €
Kaubamärgid Sony
Kauba ID: 1877760
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ülilai dünaamilise ruumilise väljenduse jaoks
Sellel kompaktsel 12–24 mm ülilainurgaga suumobjektiivil on kõigi täiskaader E-kinnitusega objektiivide lühim fookuskaugus ja vapustav nurgast nurka G-objektiivi eraldusvõime kõigil avadel. See on suurepärane valik dünaamilise maastiku- ja arhitektuurifotograafia jaoks. Silmapaistev liikuvus ning vaikne, kiire ja täpne autofookus muudavad selle ideaalseks nii filmide kui ka fotode jäädvustamiseks.

Kõrge eraldusvõime ülilainurkadel
Viimistletud ülilainurk-optika jäädvustab suure eraldusvõime ja selgusega ulatuslikke stseene.

Kompaktne, kerge ja mobiilne
Uus disain vähendab oluliselt kogupikkust ja esiosa suurust, säilitades samal ajal kõrgeima võimaliku optilise jõudluse. Ja see kaalub kõigest 565 grammi (20 untsi).

Kiire ja vaikne iseteravustamine piltide ja filmide jaoks
Sellel objektiivil on täiustatud sisemise teravustamise mehhanism, mida juhib Sony Direct Drive SSM (DDSSM) süsteem, mis tagab kiire ja täpse AF-lukustuse ning sujuva ja vaikse töö.

Juhtimine sõrmeotstega ja kõrge töökindlus
Kohandatav fookuse hoidmise nupp pakub täiendavat juhtimise mitmekülgsust, samas kui tolmu- ja niiskuskindel1 disain tähendab usaldusväärset töötamist ka keerulistes tingimustes.Sony FE 12-24mm F4 G. Komponent: MILC, objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 13/17, objektiiv tüüp: ülilai objektiiv. Kaameramarkide ühilduvus: Sony, Maksimaalne suurendus: 0,14x. Toote värv: must. Läbimõõt: 8,7 cm, Pikkus: 117,4 mm, kaal: 565 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles