Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sony ECM-W3S must digikaamera mikrofon

  • 359.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 120 €
Kaubamärgid Sony
Kauba ID: 1774141
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ühe kanaliga juhtmevaba mikrofon kvaliteetseks digitaalseks salvestamiseks
ECM-W3S sisaldab mikrofon-saatjat, millel on kõrge signaali-müra suhte (S/N) mikrofonid, ja ühe kanaliga vastuvõtjat. Saatja ja vastuvõtja töötlevad heli digitaalselt ja edastavad seda juhtmevabalt, võimaldades jäädvustada ja salvestada ühe kõlari häält suurepärase selguse ja madala müratasemega.

Suurepärase kvaliteediga digitaalne helisalvestus

Kvaliteetne digitaalne helisalvestus
Kõrge signaali-müra suhtega (S/N) mikrofoniüksused on integreeritud mikrofoni-saatjasse, võimaldades selget helisalvestust madala müratasemega.

Kvaliteetne digitaalne edastus
Ühe kanaliga vastuvõtja ühendamine Sony kaameraga, mis toetab Multi Interface (MI) Shoe'i, näiteks ühe α™-seeria digitaalse vahetatava objektiiviga kaamera või vlogikaameraga, võimaldab salvestada vastuvõtja digitaalse helisignaali. otse kaamera korpuse kaudu, võimaldades kvaliteetset helisalvestust minimaalse müraga.

Müra summutavad filtrifunktsioonid
Mikrofoni poolel on müra vähendamise filter, mis kasutab digitaalset signaalitöötlust, et tõhusalt eemaldada müra, ja madalfilter, mis vähendab müra madala sagedusega piirkonnas. Pärast tootmist on vaja vähem müra eemaldada, mis muudab töövoo tõhusamaks.

Lai valik helisalvestusmeetodeid

Multi Interface (MI) Shoe ühilduv
Vastuvõtja saab hõlpsasti ilma kaabliteta ühendada Sony kaameraga, mis toetab multiliidese (MI) Shoe'i, näiteks ühe α™-seeria digitaalse vahetatava objektiiviga kaamera või vlogikaameraga, mis võimaldab koheselt heli hankida ja vältida häireid muudetava nurga all olev LCD-ekraan isegi siis, kui see on pildistamiseks horisontaalselt avatud. See võimaldab pildistamisel suuremat vabadust ja liikuvust.

Traadita ühenduse mugavus
ECM-W3S koosneb mikrofon-saatjast ja ühe kanaliga vastuvõtjast, mis võimaldab juhtmevabalt hõivata ühe kõlari hääle. Side on võimalik kuni 150 m kaugusel selges vaateväljas, Bluetooth 5.3 (Bluetooth Low Energy) ja LC3plus koodekid pakuvad madalat energiatarbimist, madalat latentsust ja kõrget helikvaliteeti. Energiasääst on võimaldanud ka aku mahtu vähendada.

Ohutus- ja summutifunktsioonid
Pakutakse turvafunktsiooni, mis võimaldab samaaegselt salvestada kahte helisignaali, üks tavalise helitugevusega ja teine 20 dB madalamal, vähendades valju salvestamise ajal kärpimise ohtu. Pakutakse ka summutifunktsiooni, mis võimaldab vastavalt helitugevusele seada salvestustaseme ühele kolmest väärtusest.

Mikrofoni heli sisend/väljund
3,5 mm minipistik (mono) on välise mikrofoni sisendpesa mikrofoni küljel ja 3,5 mm minipistik (stereo) vastuvõtja poolel on heliväljundi liides. Lisaks heli hankimisele stereo-ühilduva lavalier-mikrofoni abil on võimalik väljastada ka seadmeid, mis pole varustatud multiliidese (MI) jalatsiga.

USB digitaalne heliväljund
Digitaalset heli (48 kHz / 24 bitti) saab vastuvõtjast USB-kaabli kaudu väljastada nutitelefoni või arvutisse või salvestamiseks USB-heli sisendiga ühilduvasse seadmesse.

Kompaktsus, kerge kaal ja kõrge töökindlus

Kompaktne ja kerge disain
Nii mikrofoni-saatjal kui ka vastuvõtjal on suurepärane mobiilsus ja kaasaskantavus ning need on piisavalt kompaktsed ja kerged, et mitte kaasaskandmisel ega pildistamisel takistada. Need on mõeldud tolmu- ja niiskuskindlaks ning neid saab muretult kasutada õues.

Olekuteavitamise funktsioonid
Tuli LINK näitab salvestusvigade vältimiseks mikrofoni ja vastuvõtja vahelise sidekanali olekut. Nii mikrofoni kui ka vastuvõtja POWER tuled näitavad aku laetuse taset, et vältida tühjadest patareidest tingitud salvestusvigu.

Battery Assist funktsioon
Toide antakse otse α™-seeria digitaalsetest vahetatavate objektiividega kaameratest või vlogikaameratest vastuvõtjasse

Kompaktne laadimiskohver
Komplektis on väike laadimisümbris, mis võimaldab pildistamist jätkata, kartmata aku tühjenemise pärast. Mikrofoni-saatja üksus võib täislaadimisel pidevalt töötada umbes 6 tundi.

Tuuleklaas (kaasas)
Kaasasolevat tuuleklaasi saab kasutada tuulemüra vähendamiseks, mis võib tekkida tugeva tuule või hingeõhu mõjul mikrofonile. See võimaldab kõlari hääle stabiilset ja selget salvestamist isegi õues pildistades.Sony ECM-W3S. Tüüp: digitaalkaamera mikrofon, bitikiirus: 24 bitti, diskreetimissagedus: 48 kHz. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega ja juhtmevaba, Seadme liides: Bluetooth/3,5 mm, Maksimaalne töökaugus: 150 m. Toote värv: Must, Juhtimistüüp: Liugur. Toiteallikas: Aku, Aku eluiga (max): 6 h. Kaasatud toodete arv: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles