Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sony BRAVIA KD-65X80L LED 4K HDR Google TV ECO PACK BRAVIA CORE loputuspinna disain

  • 1,064.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 355 €
Kaubamärgid Sony
Kauba ID: 1877457
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Teie igapäevane meelelahutus, täiendatud. See on Sony BRAVIA X80L teler.

Meie ülilaia Triluminos Pro värvipaletiga näete X80L-l toone ja toone, mida teistelt teleritelt ei leia.

Meie X1 protsessor on nende eredate ja värviliste piltide taga, mis analüüsib sisu reaalajas ja täiustab kõike, mida vaatate.

Heli edastab meie ainulaadne X-Balanced Speaker Unit, mis tagab põneva ja kvaliteetse helikogemuse võimsa bassiga.

Minimalistlik ja ajatu teler on loodud sobima igasse interjööri. Flush Surface Bezel hoiab teie fookuse pildil ja kahesuunaline alus pakub ülimat mugavust, sobides nii laiale kui kitsale mööblipinnale.

BRAVIA CORE rakenduses ootavad teid sajad filmid! Ainult BRAVIA teleriomanikele saate juurdepääsu Sony Pictures Entertainmenti teegile, mis on täis uusimaid kassahitte ja klassikaid, saate vaadata Pure Streami (kõrgeim voogedastuskvaliteediga), nautida suurimat saadaolevat IMAX Enhanced filmide kollektsiooni ja saada ravi. Studio Accessi telgitagustesse. Kui ostate X80L-i, saate valida 5 filmi, mida lunastada kuni 4K HDR-kvaliteediga, ja nautida 12 kuud piiramatut voogesitust.

Mängijatele suurepärane teler X80L tunneb ära, kui konsool on ühendatud ja sisse lülitatud, lülitub automaatselt HDMI 2.1-s automaatsele madala latentsusajaga režiimile, et saaksite nautida sujuvamat ja reageerivamat mängu. Suure kontrastsusega stseenides näete tänu meie automaatsele HDR-toonide kaardistamise tehnoloogiale ekraani kõige tumedamates ja heledamates kohtades olulisi detaile. Automaatse žanri pildirežiimiga ei pea te eri tüüpi meelelahutuse vahel vahetades oma seadete muutmise pärast muretsema.

Meie uus spetsiaalne mängumenüü võimaldab teil oma mängude jõudlust kiiresti optimeerida. See sisaldab liikumise hägususe vähendamist, musta ekvalaiserit, ristkülikut (saadaval kuues erinevas stiilis) ja kohandatud ekraani, mis võimaldab teil vaadet maksimeerida, kui teil on vaja mängu igas nurgas rohkem detaile näha, ja minimeerida seda, kui vajate oma silmad, et lasernägemisega vaenlasele keskenduda!

Selles Google TV-s pääsete ligi 700 000+ filmile ja telesaadetele kõigist oma voogesitusteenustest ning kõik on korraldatud teemade ja žanrite järgi, mis vastavad teie isiklikele huvidele.

Pange oma kaugjuhtimispult kõrvale ja juhtige X80L käed-vabad! Häälotsing teeb elu palju lihtsamaks – lihtsalt paluge leida konkreetne pealkiri, otsige žanri järgi, hankige isikupärastatud soovitusi... Saate seda kasutada isegi teiste nutikate koduseadmete juhtimiseks ja palju muud.

Meie teleriga saate isegi kuni 32% rohkem energiat säästa! Meie uus ECO armatuurlaud asetab kõik teie keskkonnasätted ühte kohta, mis on intuitiivne ja kasutajasõbralik, nii et saate energiat säästa ilma probleemideta ja kõnepruugita.*

Ühildub ka BRAVIA CAM (müüakse eraldi). Alates perekohtumistest kuni oluliste kohtumisteni suurel ekraanil on tunne, nagu oleksite samas ruumis, muutes oma videovestlusi ja palju muud!

Crunchyroll – maailma suurim anime voogedastusteenus – sisaldub ka X80L-is. Suure anime-, manga- ja muu originaalsisu raamatukoguga saate soovi korral vaadata selliseid pealkirju nagu "Lupin the Third", "Attack on Titan" ja "The God of High School" Sony teler. Filmid ja saated on tõlgitud ja subtiitritega või dubleeritud, nii et saate nautida erinevates keeltes.

Dolby Atmos ja Dolby Vision on kaks tehnoloogiat, mida sageli seostatakse suurte kinodega ja mida leidub sellel X80L teleril ja mis pakuvad kõigile teie lemmikfilmidele, telesaadetele, spordile ja mängudele kõigi tähtede pakkumist! Dolby Vision avab igas stseenis täieliku potentsiaali, lisades piltidele ülierksad värvid, teravama kontrasti ja sügava tekstuuri. Dolby Atmos on kaasahaarav heli, mis sobib kokku, äratades kogu teie meelelahutuse ruumilise heli stiilis.

PILDIKVALITEET
Värvid on X80L võtmeks, muutes kõike hingematvalt kauniks.

Meie Triluminos Pro värvipalett on lai, täis toone ja toone, mida teistelt teleritelt ei leia, otse reaalsest maailmast. Kui värvid on nii tõetruud, ei saa miski teie tähelepanu katkestada ja olete täielikult sukeldunud igasse filmi, telesaadet, spordimatši või mängu.

Meie X1 protsessor on nende eredate ja värviliste piltide taga. Tegelikult on pilditöötlus alati olnud Sony telerifilosoofia keskmes ning X1 protsessorite perekond on aastakümnete pikkuse arendus- ja inseneritöö kulminatsioon.

Sisu analüüsitakse reaalajas, et paljastada intensiivne kontrast, maksimaalne heledus ja loomulikud värvid. Kui kõik, mida vaatate, on täiustatud, on X80L teie koduse meelelahutuse keskpunkt.

Dolby Vision on tehnoloogia, mida sageli seostatakse suurte kinodega ja mida leidub sellel X80L teleril. See avab kõiges, mida vaatate, kogu potentsiaali, lisades pilte ülierksate värvide, teravama kontrasti ja sügava tekstuuriga. Kui üksikasjad on paljastatud, võite isegi märgata oma lemmikstseenides aardeid, millest varem puudust tundsite.

HELIKVALITEET
Meie X-balanced kõlariseade pakub kvaliteetset heli ja võimsat bassi, et saada rikkalikum, sügavam ja rahuldust pakkuv helikogemus. Selle ainulaadne mitteringikujuline kuju maksimeerib kõlari diafragma pindala, tuues teie elutuppa võimsa heli, tegemata järeleandmisi teleri elegantse ja õhukese disaini osas.

Dolby Atmos täiendab kaasahaaravat meelelahutuskogemust. Helitehnoloogia, mida tavaliselt leiate kinost, saab kõike nautida ruumilise heli stiilis.

DISAIN
Flush Surface Bezel hoiab teie tähelepanu olulisel – pildil – ning teler ise on kaasaegne ja minimalistlik, et sobituda iga interjööriga.

Kahesuunaline, must, õhuke kiiluga telerialus pakub ülimat mugavust, sobides nii laiale kui kitsale mööblipinnale.

TEEMALINE SISU
X80L on ka suurepärane mänguteleviisor. See tuvastab, kui konsool on ühendatud ja sisse lülitatud, lülitub automaatselt HDMI 2.1-s automaatsele madala latentsusajaga režiimile, et saaksite nautida sujuvamat ja reageerivamat mängu. See on ülioluline funktsioon neile, kes soovivad kiirelt liikuvates ja suure intensiivsusega mängudes konkurentsieelist.

Suure kontrastsusega stseenides näete tänu meie automaatsele HDR-toonide kaardistamise tehnoloogiale ekraani kõige tumedamates ja heledamates kohtades olulisi detaile.

Samuti ei pea te kunagi muretsema oma seadete kohandamise pärast, kui vahetate erinevat tüüpi meelelahutust. Automaatse žanri pildirežiimiga lülituvad Sony BRAVIA telerid automaatselt mängurežiimi, et minimeerida sisendi viivitust ja muuta tegevus tundlikumaks.

Seal on isegi uus spetsiaalne mängumenüü, millele pääsete juurde puldil ühe nupuvajutusega! Siit leiate kõik seaded, mida vajate oma mängude jõudluse optimeerimiseks ühest kohast – kiiresti. See hõlmab VRR-i (sisse või välja), liikumise hägususe vähendamist, mis muudab ekraani häguseks, et parandada pildi sujuvust, musta ekvalaiserit, mis muudab ekraani heledamaks ja paljastab mängus peidetud objekte, ja palju muud.

Selle aasta täiesti uus, oleme lisanud kohandatava funktsiooni Crosshair, mis aitab teil oma eesmärki täiustada, ja valida on kuue erineva stiili vahel.

Meie uus kohandatud ekraani funktsioon võib olla teie järgmise võidu saladus! Kasutage seda ekraani suuruse muutmiseks, maksimeerides selle, kui peate mängu igas nurgas rohkem detaile nägema, ja minimeerides seda, kui vajate oma silmi, et lasernägemise abil vaenlasele keskenduda.

UX
Pange oma kaugjuhtimispult kõrvale ja juhtige X80L käed-vabad! Häälotsing muudab elu palju lihtsamaks – lihtsalt paluge leida konkreetne pealkiri, otsige žanri järgi, hankige isikupärastatud soovitusi...saate seda kasutada isegi oma teiste nutikate koduseadmete juhtimiseks ja palju muud.

Selles Google TV-s pääsete ligi 700 000+ filmile ja telesaadetele kõigist oma voogedastusteenustest ning kõik on korraldatud teemade ja žanrite järgi, mis vastavad teie isiklikele huvidele.

X80L ühildub kaameraga BRAVIA CAM (müüakse eraldi). Alates perekohtumistest kuni oluliste kohtumisteni suurel ekraanil on tunne, nagu oleksite samas ruumis, muutes oma videovestlusi ja palju muud!

See teler annab teile tööriistad energiatarbimise ja võib-olla ka energiaarvete vähendamiseks. Meie uut ECO armatuurlauda on ülilihtne kasutada ja mõista; mida keskkonnasõbralikumaid sätteid aktiveerite, seda rohkem teie virtuaalne puu kasvab. Tegelikult võite sellega säästa kuni 32% rohkem energiat! Menüü sisaldab lihtsat ökoseadistust, mis juhendab teid valikutega, automaatset energiasäästurežiimi (BRAVIA CAM-i funktsioon, mis muudab teleri hämaraks, kui te ei ole selle ees), energiasäästu, et vähendada vajadusel heledust ja energiatarbimist, valgusandur, mis reguleerib heledust vastavalt teie ruumi valgushulgale, ja jõudeoleku teleri väljalülitus, mis lülitab teleri intuitiivselt välja, kui see teatud aja jooksul passiivselt puudub.

BRAVIA CORE
BRAVIA CORE rakenduses ootavad teid sajad filmid! Toetudes Sony filmitegijate ja meie inseneride teadmistele, äratanud BRAVIA TV uskumatu pildi- ja helitehnoloogia, on see ülim filmirakendus. Hankige juurdepääs Sony Pictures Entertainmenti teegile, mis on täidetud uusimate kassahittide ja klassikaga, vaadake Pure Streamist (kõrgeim voogedastuskvaliteediga), et näha rohkem üksikasju, värve ja kontrasti kui mujal, nautige suurimat saadaolevat IMAX Enhanced kollektsiooni. filme ja tutvuge Studio Accessi telgitagustega.

Eksklusiivselt BRAVIA telerite omanikele saate valida kuni 4K HDR-kvaliteediga 5 filmi, samuti 12 kuud piiramatut voogesitust.Sony BRAVIA | KD-65X80L | LED | 4K HDR | Google TV | ÖKOPAKK | BRAVIA CORE | Tasapinnaline disain. Ekraani diagonaal: 165,1 cm (65"), Ekraani eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, HD tüüp: 4K Ultra HD, Ekraani tehnoloogia: LCD, Ekraani kuju: tasane, LED-taustvalgustuse tüüp: Direct-LED. Nutiteler. Natiivne kuvasuhe: 16:9 Digisignaali formaadi süsteem: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T2, Etherneti LAN

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles