Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sony Access must, valge PlayStation 5

  • 116.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 39 €
Kaubamärgid Sony
Kauba ID: 1757006
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Väga kohandatav PlayStation®5 kontrollerikomplekt, mis on loodud mängimise hõlpsamaks muutmiseks.

Volitatud Play™
Tutvustame juurdepääsukontrollerit, mitmekülgset kontrollerikomplekti, mida saab kohandada vastavalt mängijate erinevatele vajadustele ja mis on loodud tihedas koostöös juurdepääsetavuse kogukonnaga, et aidata puuetega mängijatel kauem mugavamalt mängida.

Kohandatavad mängustiilid
Vahetatavad nupud ja kleepuvad korgid

Konfigureerige juurdepääsukontrolleri nuppude paigutus vastavalt oma liikuvusvahemikule ja vahetage kaasasolevate pulgakorkide vahel, et leida teile kõige sobivam kuju ja tekstuur.

Reguleeritav pulga pikkus
Pikendage või lühendage juhtnupu pikendusvart, seejärel lukustage see mugavuse ja mugavuse huvides oma ideaalsesse pikkusesse.

Ehitatud lihtsaks juurdepääsuks
Asetage kontroller kõikjale, kus mängida on teile kõige mugavam: mis tahes 360° orientatsioonist, erinevatele tasapinnalistele pindadele, ratastoolialusele või AMPS-i mustrikinnituse külge.

Laiendatavad sisendid
Ühendage jõud teiste kontrolleritega

Kasutage kuni kahte juurdepääsukontrollerit koos ühe virtuaalse kontrollerina või ühendage üks või kaks juurdepääsukontrollerit DualSense™-i või DualSense Edge™-i juhtmevaba kontrolleriga, et lisada seadistusele funktsioone, nagu haptiline tagasiside, kohanduvad päästikud, liikumisandur ja puuteplaadiga pühkimine. .

Lisage täiendavaid juhtseadmeid
Ühendage lisanupud, spetsiaalsed päästiklülitid ja muud ühilduvad tarvikud pääsukontrolleri nelja tööstusstandardi 3,5 mm laienduspordi kaudu ja konfigureerige nende sisendid oma PS5® konsooli sätete kaudu.

Kohandatud profiilid
Konfigureerige oma PS5 konsooli sätetest kuni 30 individuaalset juhtimisprofiili, salvestage ligipääsukontrollerisse kolm profiili ja vahetage nende vahel kiiresti spetsiaalse nupuga, võimaldades teil kasutada mängus toimuva jaoks kõige sobivamat juhtimispaigutust ja nuppude funktsioone.

Konfigureeritavad nupud
Kaardistage nuppude sisendid, et vajalikud käsud oleksid täpselt seal, kus neid soovite, määrake nupuvajutused käskude sisse-/väljalülitamiseks või ühe vajutusega sisestuseks või keelake nupud juhusliku vajutamise peatamiseks. Kasutajasõbralikumaks mängimiseks saate isegi kaks käsku ühele nupule siduda.

Reguleeritavad pulga seadistused
Kalibreerige "põhja" suund kontrolleri paindlikuks positsioneerimiseks. Kohandage pulga tundlikkust ja surnud tsooni vastavalt teie isiklikele juhtimisvajadustele. Sony Access. Toetatud mänguplatvormid: PlayStation 5. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta, USB-pistiku tüüp: USB Type-C. Toote värv: must, valge. Laius: 141 mm, Sügavus: 191 mm, Kõrgus: 39 mm. Pakendi laius: 190 mm, Pakendi sügavus: 380 mm, Pakendi kõrgus: 80 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles