Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonomeeter helimõõtur Detsibellimõõtur Habotest HT602B

Sonomeeter helimõõtur Detsibellimõõtur Habotest HT602B
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Habotest
Kauba ID: 1459387
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Helitaseme mõõtur Habotest HT602B

Mürataseme mõõtur HT602B on väga tundlik ja on kasulik sellistes kohtades nagu ehitusplatsid või tehased. Värviline LCD-ekraan annab teile kõige olulisema teabe ja valikuline tuuleklaas tagab täpsed mõõtmised olenemata tingimustest. Seade pakub mitmeid töörežiime ja tänu võimalusele ühendada see USB kaudu arvutiga, on teil mugav juurdepääs andmetele. Lisaks vajab arvesti toiteks 3 AAA patareid.

Multifunktsionaalne, võimas

Toode on varustatud kondensaatormikrofoniga, millel on kiire reaktsiooniaeg ja mis on häirete suhtes immuunne. See võimaldab mõõta vahemikus 30–130 dB(A) ja sagedusi 30 Hz–8 kHz. Komplekti kuulub ka spetsiaalne tuuleklaas – kasutage seda, et vältida tarbetut müra seadme tööd segamast. Saad kasutada ka kahte sageduse mõõtmise võimalust – A ja C. Lisaks võimaldab HT602B mõõta kiires (125 ms) või aeglases (1 s) režiimis.

Lihtne ja mugav juhtimine

Seadet on väga lihtne kasutada. Konkreetsetele funktsioonidele pääsete juurde mugavate intuitiivsete nuppude abil. Arvesti on varustatud ka LCD-ekraaniga, mis kuvab teavet seadme töö kohta. Selle taseme pealt näete mõõtmistulemusi, valitud töörežiimi ja aku tühjenemise teatist.

Kasutajasõbralik disain

HT602B on kerge, mugav ja kompaktne. Tänu sellele ei tekita selle hoidmine Sulle probleeme – võid selle julgelt tasku pista. Lisaks kaitseb sondi kahjustuste eest spetsiaalne ümbris. Lisaks sobib arvesti paljudeks rakendusteks. See on kasulik tehastes, ehitusplatsidel ning võimaldab mõõta ka auto mootori mürataset. Seega on see asendamatu kõikjal, kus võib esineda erineva intensiivsusega helisid.

Kaasas

  • helitaseme mõõtur
  • AAA patareid x3
  • Kasutusjuhend
Tootja Habotest
Mudel HT602B
Mõõtevahemik 30-130 dBA
Mõõtmise täpsus ± 1,5 dB (94 dB sagedusel 1 kHz), ± 5 dB (94 dB 8 kHz juures)
Sagedusreaktsioon 30Hz-8kHz
Mõõtmine A
Dünaamilised omadused KIIRE: 125 ms, AEGlane: 1 s
Mikrofon Polariseeritud, mahtuvuslik
Temperatuur -20°C ~ 60°C (-4°F ~ 140°F) / ±1,5°C
Niiskus 0-100%/±5%
tulpdiagramm Jah
Andmesalv Jah
Taustvalgus Jah
MAX/MIN Jah
Automaatne väljalülitamine Jah
Aku tühjenemise indikaator Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles