Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff Zigbee 3.0 USB Dongle Plus-E ZigBee Gateway

Sonoff Zigbee 3.0 USB Dongle Plus-E ZigBee Gateway
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1458330
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sisselülitatud USB-dongle ZigBee 3.0 Plus-E Gateway

Sonoff Dongle-E Zigbee Gateway'i saab kasutada koos Home Assistanti, openHAB-i, Zigbee2MQTT või muude avatud lähtekoodiga platvormidega, et hallata kõiki Zigbee seadmeid kohapeal. See võimaldab ühendada kuni 32 seadet üheaegselt ja on tõhusam kui CC2531 või ConBee 2. Te ei pea enam investeerima erinevate kaubamärkide Zigbee jaoturitesse, vajate ainult ühte universaalset lüüsi – Dongle Plus !

Lai ühilduvus

Dongle Plusi kasutatakse Zigbee 3.0 lüüsina avatud lähtekoodiga platvormidel erinevate kaubamärkide seadmete juhtimiseks või ruuteri püsivara välgutamiseks võrgu leviala laiendamiseks. Signaaliulatuse suurendamiseks võite osta ka 1,5-meetrise USB-kaabli. Toode töötab selliste platvormidega nagu Home Assistant, openHAB, Zigbee2MQTT jne. Lisaks toetab see Linuxi, Ubuntu, Raspbiani, Windowsi ja macOS-i .

Hoolikalt läbimõeldud disain

Toode on valmistatud alumiiniumisulamist, mis parandab signaali edastamist. See välistab ka välisseadmete häired. Sellel on väline SMA antenn – ka selle asendit saab reguleerida. Veelgi enam, +20 dBm väljundvõimendus kolmekordistab signaalivahemiku .

Tootja Sonoff
Nimi Sonoff Zigbee 3.0 USB Dongle Plus Gateway
Sisendpinge 5 VDC (max 100 mA)
Töötemperatuur -10°C ~ 40°C
Juhtmeta ühendus Zigbee 3.0
Materjal Alumiiniumisulam
Mõõtmed 75 x 25,5 x 13,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles