Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff THR320 TH Origin Wi-Fi saatja temperatuuri ja niiskuse mõõtmise funktsiooniga

Sonoff THR320 TH Origin Wi-Fi saatja temperatuuri ja niiskuse mõõtmise funktsiooniga
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1458334
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas relee Sonoff TH Origin Wi-Fi ühendusega niiskuse ja temperatuuri mõõtmiseks Sonoff THR320

Sonoff THR320 on 20A relee, mis on kasulik sisebasseinides, veinitehastes või terraariumites. Sobib hästi ka kodukütteks, kastmissüsteemideks või kasvuhoonetesse. Toode on varustatud temperatuuri- ja niiskusanduriga ning APP abil saate ajakava koostada või automaatrežiimi kasutada.

Ühilduvus

Sonoff relee toetab suurema voolutarbimisega seadmeid, näiteks põrandaküttesüsteeme, samuti saate toote ühendada teiste seadmetega, kasutades RJ9 4P4C pistikut. Sõltuvalt ühendatud andurist saate jälgida temperatuuri suletud anduriga DS18B20 ja niiskust (SI7021) või pinnase niiskust anduriga MS01. Seade töötab koos Home Assistanti ja IFTTT-ga, nii et saate nautida veelgi suuremat mugavust!

Pult

Rakenduse eWeLink abil saate oma seadmeid kaugjuhtida, et saaksite neid igal pool sisse või välja lülitada. Lisaks saate seadistada taimerit või ajakava, valida 8 saadaoleva programmi hulgast, millega saate THR320 tööd oma vajadustele vastavaks kohandada ja säästa isegi oma energiaarveid! Toode ühildub Amazon Alexa ja Google Assistantiga ning kohaliku võrgu toega saate lülitit kasutada ka siis, kui võrgule juurdepääs on ajutiselt kättesaamatu.

Olge kursis!

Sonoffi nutikas lüliti kontrollib temperatuuri ja niiskust reaalajas. Kui seade lülitub välja või sisse või jõuab määratud vahemikku, saate rakenduse kaudu teate. Samuti saate oma kaitselülitit automatiseerida nutiseadmetega, nagu nutipistik või kütteseade. Lisaks saab rakenduses kontrollida temperatuuri ja õhuniiskuse andmeid graafikult tundide, päevade või kuude kaupa ning ka eksportida andmeid xlsx formaadis.

Hoolikas disain

Nutilüliti Sonoff THR320 on nutikalt disainitud: sellel on suur nupp, millega saad seadet sisse ja välja lülitada. Ja vastava kinnitussiiniga saate seadme paigaldada kõikjale. Lisaks kaitseb täiustatud juhtmestik lühiste eest.

Ohutu kasutada

Lüliti on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis vastavad UL ja RoHS nõuetele. See on valmistatud tulekindlast arvutist ja tänu hoolikale disainile saab seda ohutult kasutada kõikides ilmastikutingimustes. Lisaks tagab RJ9 4P4C pistik stabiilse ja usaldusväärse ühenduse.

Komplekt sisaldab:

  • Nutikas lüliti
  • Paigaldussiin
  • Kasutusjuhend
Tootja Sonoff
Mudel TR320
Värv Valge
Materjal PC versioon 0
Pinge 100–240V ~ 50/60Hz, 20A max.
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Suurus 98 x 54 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles