Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff SPM-4Relay intelligentne lüliti

Sonoff SPM-4Relay intelligentne lüliti
Laos
  • 54.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.33 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1457504
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonoff SPM-4Relay nutikas lüliti

Nutilüliti Sonoff SPM-4Relay koos SPM-Main mooduliga (müüakse eraldi) võimaldab mõõta energiatarbimist. See suudab hallata 4 erinevat kanalit ja ülekoormuskaitse kaitseb teie seadmeid võimalike kahjustuste eest. Lisaks on seadet väga lihtne kasutada ja selle paigaldamine ei tekita probleeme.

Mitu varianti

Lülitit saate kasutada mitmel viisil: Saate vaadata, kui palju energiat teie erinevad seadmed kasutavad, samuti teie igakuist kogu energiatarbimist. Lüliti võib olla kasulik ka serveriruumi või krüptokaevanduse jaoks, kuna ülekoormuskaitse kaitseb teie varasid.

Usaldusväärne ühendus

SPM-Main suhtleb pilvega Etherneti või Wi-Fi ühenduse kaudu, võimaldades teil SPM-4Relayt juhtida RS-485 kaudu. See tagab stabiilse signaaliedastuse ka pikkadel vahemaadel ja te ei pea muretsema ühenduse probleemide pärast!

Energiatarbimise mõõtmine

Kas soovite teada energiatarbimist toa kohta? Või soovite lihtsalt teada, kui palju teie üürnikud tarbivad? Sonoffiga on see võimalik! Lülitid SPM-Main ja SPM-4Relay mõõdavad täpselt voolutarbimist ning kogu olulise teabe leiab rakendusest eWeLink. Sellega saad mõõta oma tarbimist kodust lahkumata!

Ülekoormuskaitse

Suurendage turvalisust ja ärge muretsege oma seadmete kahjustamise pärast. Lüliti on varustatud ülekoormuskaitsega, mis aktiveerimisel lülitub automaatselt välja, kui vool, pinge või võimsus saavutab rakenduses määratud väärtuse. Saadaval on ka viivitusega laadimise funktsioon.

4 kanalit lülitina

Iga SPM-4Relay lüliti pakub 4 erinevat kanalit, millest igaühe maksimaalne koormus on 20 A. See tähendab, et üks põhimoodul suudab töödelda kuni 128 kanalit! See teeb sellest ideaalse valiku korterelamusse, kus on võimalik mõõta erinevate elanike tarbimist. Ühendage lülitid ja nautige tulemust!

Tootja Sonoff
Mudel SPM-4Relee
Värv Valge
Sisendvool 100–240 V ~ 50/60 Hz 20 A kanali kohta, max. 80 A.
Väljundvool 100–240 V ~ 50/60 Hz 20 A kanali kohta, max. 80 A.
Materjal PC versioon 0
Suurus 250x90x66,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles