Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff S26R2ZBTPF nutipesa (tüüp F)

Sonoff S26R2ZBTPF nutipesa (tüüp F)
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1610720
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

S onoff S26R2ZBTPF nutipesa (tüüp F)

Loo nutikas kodu, milles on rõõm elada. Sonoff Smart Plug võimaldab ühendatud seadmeid rakenduse kaudu kaugjuhtida ja stseene luua. See ühildub ka hääleassistentidega, nagu Amazon Alexa. See toimib hästi ka teiste kasutatavate ZigBee seadmete signaalivõimendajana .

Teie seadmete kaugjuhtimine

Kas olete kunagi unustanud enne majast lahkumist tuled välja lülitada? See pole enam probleem! Pistikupesa võimaldab rakenduse kaudu ühendatud seadmeid kaugjuhtida – näiteks saad valitud seadmed vaid mõne hiireklõpsuga sisse või välja lülitada. Toode ühildub ka Amazon Alexa, Google Assistanti, Samsung SmartThingsi ja IFTTT-ga .

Hääljuhtimise võimalus

Tahad valgust sisse lülitada või tee jaoks vett keeta, aga käed on tööd täis? Pistikupesa ühildub häälassistentidega nagu Amazon Alexa, nii et saate oma ühendatud seadet mugavalt juhtida vaid mõne sõnaga. Sisestage lihtsalt sobiv käsk ja vaadake, kuidas veekeetja hakkab vett keema ja tuli süttib !

Looge töökäske ja nutikaid stseene

Seadistage oma koduseadmed oma ajakava järgi töötamiseks. Pistikupesa võimaldab koostada ajakava – näiteks saab seadistada kohvimasina automaatselt kell 7.00 sisse lülituma või kell 23.00 tuled kustutama. Samuti saate luua nutikaid stseene, kasutades valikulisi andureid (ei ole kaasas). Näiteks võite ventilaatori sisse lülitada, kui toatemperatuur ületab 28°C .

Lai ühilduvus – rohkem võimalusi

Pistikupesa võib toimida ka ruuterina ja edastada signaale ZigBee seadmete vahel. Te ei pea enam muretsema kehva ühenduse kvaliteedi pärast! Tootel on ka laialdane ühilduvus. See töötab suurepäraselt erinevate ZigBee jaoturite mudelitega sellistelt kaubamärkidelt nagu Amazon, Samsung või Philips. Töötab ka 4. põlvkonna Amazon Echoga .

Lisafunktsioonid

Rakendus pakub juurdepääsu ka paljudele lisafunktsioonidele. See võimaldab näiteks seadmete olekut sünkroonida. Saate kaugjuhtimispulti jagada ka pereliikmete või sõpradega. Mõne klõpsuga saate anda neile juurdepääsu oma ühendatud seadmetele ja lasta neil neid mugavalt kaugjuhtida .

Bränd Sonoff
Mudel S26R2ZBTPF
ZigBee IEEE 802.15.4
Sissepääs 250V ~ 50/60Hz
Maksimaalne koormus 3680 W
Mõõtmed 97,5x56x35 mm
Materjal PC versioon 0
Värv Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles