Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff S26R2ZBTPE-FR nutipesa (tüüp E)

Sonoff S26R2ZBTPE-FR nutipesa (tüüp E)
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1533365
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutipesa Sonoff SS26R2ZBTPE-FR

Loo nutikas kodu, milles on rõõm elada. Sonoff kaubamärgi nutipesa võimaldab rakenduse kaudu ühendatud seadmeid kaugjuhtida, samuti luua ajakavasid ja tööstsenaariume. See ühildub ka hääleassistentidega, nagu Amazon Alexa. See töötab hästi ka teiste teie kasutatavate ZigBee seadmete signaalivõimendusena.

Teie seadmete kaugjuhtimine

Kas olete kunagi unustanud enne majast lahkumist tuled välja lülitada? See pole enam probleem! Pistikupesa võimaldab rakenduse kaudu ühendatud seadmeid kaugjuhtida – vaid mõne klõpsuga saad näiteks valitud seadmed sisse või välja lülitada. Toode ühildub ka Amazon Alexa, Google Assistanti, Samsung SmartThingsi ja IFTTT-ga.

Hääljuhtimise võimalus

Tahad valgust sisse lülitada või tee jaoks vett keeta, aga käed on tööd täis? Pistikupesa ühildub häälassistentidega nagu Amazon Alexa, nii et saate oma ühendatud seadet mugavalt juhtida vaid mõne sõnaga. Sisestage lihtsalt vastav käsk ja vaadake, kuidas veekeetja keeb vett ja süttib!

Looge töögraafikuid ja nutikaid stseene

Seadistage oma kodus olevad seadmed oma ajakava järgi. Pistikupesa võimaldab koostada nende jaoks ajakavasid – saab näiteks panna kohvimasina automaatselt sisse kell 7:00 ja tuled kustuma kell 23:00. Samuti saate luua nutikaid stseene, kasutades valikulisi andureid (ei ole kaasas). Nii saate näiteks ventilaatori sundida sisse lülituma, kui toatemperatuur ületab 28°C.

Lai ühilduvus – rohkem võimalusi

Pistikupesa võib toimida ka ruuterina ja edastada signaale ZigBee seadmete vahel. Te ei pea enam muretsema kehva ühenduse kvaliteedi pärast! Tootel on ka laialdane ühilduvus. See töötab suurepäraselt erinevate ZigBee jaoturite mudelitega sellistelt kaubamärkidelt nagu Amazon, Samsung või Philips. See töötab ka neljanda põlvkonna Amazon Echoga.

Lisafunktsioonid

Rakendus pakub juurdepääsu ka mitmetele lisafunktsioonidele. Näiteks võimaldab see sünkroonida oma seadmete olekut. Saate kaugjuhtimispulti jagada ka oma pereliikmete või sõpradega. Vaid mõne klõpsuga saate nendega oma ühendatud seadmeid jagada ja lasta neil neid mugavalt eemalt juhtida.

Spetsifikatsioon

Bränd Sonoff
Mudel S26R2ZBTPE-FR
ZigBee IEEE 802.15.4
Sissepääs 250V ~ 50/60Hz
Max koormus 3680 W
Mõõtmed 97,5x56x35 mm
Materjal PC versioon 0
Värv Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles