Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff R5 nutikas seinalüliti

Sonoff R5 nutikas seinalüliti
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1457503
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas lüliti Sonoff R5

Tee oma nutiseadmete haldamine lihtsamaks! Sonoff R5 on varustatud 6 lülitiga ning eWeLink-Remote gateway funktsiooniga saate kaugjuhtida eWeLink APP-i lisatud seadmeid. Selle tööulatus on 90 meetrit ja see toetab kolme tüüpi päästikut. Seadet on väga lihtne paigaldada ning lülitid saab märgistada komplekti kuuluvate kleebistega.

Mõeldud targa kodu jaoks

Saa teada, kui lihtne ja mugav võib olla targa kodu haldamine! Kui te ei soovi oma seadmeid erinevates ruumides rakenduse kaudu juhtida, saate kasutada lülitit R5. eWeLink-Remote gateway funktsiooniga saate juhtida oma nutiseadmeid lokaalselt 90 meetri raadiuses. Kasutades valikulist M5 lülitit (müüakse eraldi), on võimalik kahesuunaline valgustuse juhtimine!

Veelgi mugavam juhtimine

Ühe nupuvajutusega saate rakenduse abil ka ajakava koostada. Internetiühendusega saab ühe klõpsuga sisse lülitada kõik köögis olevad tuled või magamistoas öövalguse välja lülitada. Lisaks saab eWeLinki kauglüüsiga ühendada kuni 8 R5! See tähendab, et ühe valgusallika juhtimiseks saate kasutada mitut lülitit.

Lüliti vajutamiseks on kolm võimalust!

Võimalusi veelgi rohkem! Lülitit saab vajutada kolmel viisil: ühekordne vajutus, topeltvajutus ja pikk vajutus. Iga pressitüüp aktiveerib erinevaid funktsioone: näiteks ühe vajutusega lülitatakse sisse kõik magamistoa tuled, topeltvajutusega ainult öökapi valgusti ja pika vajutusega kustutatakse need kõik. Valik on teie ja võimalused on lõputud!

Lihtne paigaldus – pikk tööaeg

Seadet on äärmiselt lihtne seadistada. Saate selle seinale kleepida kaasasoleva liimi abil ja te ei pea juhtmete pärast muretsema! Saate seda kasutada ka nagu traditsioonilist lülitit ja asetada see lihtsalt lauale või riiulile. Töötamiseks vajate ainult 2 CR2032 patareid, mis peavad vastu kuni 2 aastat.

20 kleebist pakis

Kas olete mures mõne lüliti tegevuse unustamise pärast? Kas sa kardad segadusse sattuda? Ma ei vaja seda! Komplektis on 20 kleebist, mis aitavad lüliti erinevaid funktsioone hõlpsalt tuvastada. Kohandage funktsioone vastavalt oma vajadustele ja nautige oma kodu mugavat juhtimist!

Komplekt sisaldab:

  • Lüliti R5

  • Kinnituskruvid

  • Isekleepuv kleebis (liimimiseks)

  • Vahetage silte

  • Kasutusjuhend

Tootja

Sonoff

Mudel

P5

Nuppude arv

6

Operatsioon

2 CR2032 3V patareid

Töötemperatuur

0°С-40°С

Materjal

PC versioon 0

Suurus

86x86x13,5 mm

Värv

Hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles