Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff NSPanel Smart Wall Switch

  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1456789
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas lüliti Sonoff NSPanel

Tunneta, kui lihtne ja mugav võib olla oma targa kodu haldamine! Sonoff Smart Switchist saab teie enda juhtimiskeskus, mis võimaldab teil oma seadmeid hallata, erigraafikuid määrata ja isegi ilmateadet kontrollida. Seade toetab Wi-Fi ühendust ja ühildub eWeLinki rakendusega, samuti Amazon Alexa, Google Assistanti, Siri ja Alice'i häälassistentidega. Sellel on ka kasutajasõbralik HMI-paneel, puuteekraan, kaks füüsilist lülitit ja termostaat.

HMI paneel – mugav kasutamine

Nüüd saate mõne klõpsuga mugavalt oma seadmeid hallata ja ajakavasid aktiveerida. Sonoff Smart Switchil on HMI puutepaneel, mis pakub kiiret juurdepääsu mitmetele kasulikele funktsioonidele. Sellega saate hõlpsalt juhtida valgustust või reguleerida kliimaseadet! Lisaks on puuteekraani all 2 füüsilist nuppu, millega saab juhtida kahte erinevat seadet.

Lihtsam valgustuse juhtimine

Lüliti sobib ideaalselt valgustuse juhtimiseks! Tänu HMI paneelile saate kiiresti ja mugavalt juhtida ühendatud nutikaid lambipirne või LED-ribasid, samuti muuta nende parameetreid: reguleerida heledust, värvitemperatuuri või värve mõne puudutusega. Nüüdsest piisab vaid mõnest puudutusest, et muuta oma kodu meeleolu!

Loo ajakava!

Kohandage oma nutiseadmed oma elustiiliga! Lüliti abil saate koostada ajakavasid erinevatele seadmetele: näiteks saate magama minnes seadistada magamistoa valgustid automaatselt kustuma kell 23.00. Samuti saate selle seadistada nii, et see lülitab filmi vaatamise ajal sisse soojuse ja valgustuse meeldiva heledusega. NSPanel toetab 8 vidinat.

Kaugjuhtimispult rakenduse kaudu

Jätke piirangutega hüvasti ja juhtige oma nutiseadmeid kus iganes soovite, olgu siis tööl, poes või puhkusel! NSPanel ühildub rakendusega eWeLink, nii et saate oma seotud seadmeid oma telefonist juhtida. Seadete muutmine või kontrollimine, kas olete kodus tuled välja lülitanud, on vaid mõne hiireklõpsu kaugusel.

Hääljuhtimine

Kas teil pole vabu käsi, et küpsetamise ajal valgust sisse lülitada? Või äkki on voodi liiga mugav ja sa ei taha tõusta, et kütet välja lülitada? Sa ei pea peaaegu kunagi enam liikuma! NSPanel ühildub häälassistentidega Google Assistant, Siri, Amazon Alexa ja Alica, võimaldades seadmeid juhtida hääljuhtimise abil. Vaid paar sõna ja saate tuled põlema või kliimaseadme sisse lülitada!

Varade rühmitamine

Kas soovite valgustid sisse lülitada erinevates ruumides või isegi kogu majas? Te ei pea neid enam eraldi vahetama! Samuti saate seadmeid grupeerida, kasutades Sonoff NSPaneli lülitit, et neid mitte ainult eraldi, vaid ka samaaegselt juhtida. Ja saate seda seadet igal ajal muuta.

Sisseehitatud termostaat

Seade on varustatud termostaadiga ning täiustatud andurid tuvastavad temperatuuri ja aitavad saavutada soovitud taseme. Ühendage see kütte- või kliimaseadmega ja reguleerige neid vastavalt oma vajadustele. Erinevatele kellaaegadele saab määrata ka erinevaid temperatuure: päeval 20°C, öösel 23°C? NSPaneliga on kõik võimalik!

Vaata ilma!

Kodust lahkuma? Heitke pilk NSPanelile ja saate teada, kas vajate vihmavarju või mitte! Seade toetab Wi-Fi-ühendust, seega ei näita see mitte ainult kuupäeva ja kellaaega, vaid ka ilma. Ekraanilt leiate kogu olulise teabe välis- ja sisetemperatuuride kohta. Samuti saate kasutada spetsiaalset ikooni, et kontrollida, kas ilm on päikeseline, pilvine või vihmane.

Lai ühilduvus

Loo nutikas kodu, milles on meeldiv elada! NSPanel ühildub enamiku Sonoffi toodetega, nagu lülitid, pistikupesad, lambipirnid ja LED-ribad. Seda saab kasutada ka valitud Philips Hue seadmete mugavaks juhtimiseks. Tänu kõigele saate luua nutika kodu, mis sobib ideaalselt teie igapäevaeluga.

Komplekt sisaldab:

  • NSPaneli lüliti
  • 2 kruvi
  • Kasutusjuhend
Tootja Sonoff
Mudel NSPanel-ES
Sissepääs 100-240V ~ 50/60Hz, 4A max.
Välju 100-240V ~ 50/60Hz, 2A/kanal, kokku 4A
LED-koormus 150 W 110 V / kanal, kokku 300 W 110 V
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Bluetooth 4.2 BLE
Ekraan 3,5" TFT ekraan
Ekraani resolutsioon 480x320 pikslit
Toetatud operatsioonisüsteemid Android, iOS
Kattematerjal PC V0+CRS+karastatud klaas
Suurus 86x86x41,7 mm
Sertifikaadid CE, CQC, SRRC, RoHS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles