Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff MINI R2 Smart Wi-Fi lüliti

Sonoff MINI R2 Smart Wi-Fi lüliti
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1455799
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas Wi-Fi lüliti Sonoff MINI R2

Sonoffi Wi-Fi lüliti annab teile nutika kodu üle veelgi suurema kontrolli. Vaatamata väikesele suurusele töötab see võimsalt ja saate sellega oma seadmeid hääle või rakenduse abil juhtida. Sellega saab ühendada väliseid lüliteid ohutuks kasutamiseks ja seda on lihtne paigaldada.

Töötab erinevates konfiguratsioonides

Seade töötab mitut tüüpi väliste lülititega, näiteks SPDT või NC/NO. Vaatamata oma väiksusele saab seda paigaldada mitut tüüpi harukarpidesse ning ühildub ka Euroopa standardiga. Sobib trepi- või ukselülitite seadistamiseks ning sobib suurepäraselt ka valgustusega.

Rakendus muudab teie töö lihtsamaks!

Kas soovite rohkem funktsioone? Seejärel kasutage rakendust eWeLink ja juhtige oma seadmeid eemalt. Saate määrata ka ajakava ja hallata seda oma häälassistendi abil, kuna see ühildub Amazon Alexa ja Google Assistanti häälassistentidega.

Üldine kontroll

Rakendus suudab teha enamat kui lihtsalt seda! Samuti saate valitud seadet teiste pereliikmetega jagada, et ka nemad saaksid seadmeid juhtida.

DIY-režiimiga veelgi rohkem võimalusi

Kogenumad kasutajad saavad lülitit vastavalt oma vajadustele veelgi kohandada. Spetsiaalses isetegemise režiimis saate kasutada REST API-t, mis võimaldab ühendada MINI R2 oma olemasoleva targa kodu süsteemiga.

Naudi ohutut kasutamist

Sonoff MINI R2 on ohutu kasutada, mida kinnitab ANATEL sertifikaat, ning on läbinud ka 2 kV testi. Portid S1 ja S2 on tähistatud halliga, et tuletada meelde, et ärge ühendage kõrgepingega. Lüliti väline antenn asub seadme jõudluse ja turvalisuse parandamiseks sees.

Tootja

Sonoff

Mudel

MINIR2

WiFi

IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Sissepääs

100–240 VAC, 50/60 Hz, 10 A Maks.

Välju

100–240 VAC, 50/60 Hz, 10 A Maks.

Materjal

PC versioon 0

Suurus

42,6x42,6x20 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles