Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff Dual R3 nutikas WiFi lüliti

Sonoff Dual R3 nutikas WiFi lüliti
Laos
  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1456007
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonoff Dual R3 Smart Wi-Fi lüliti

Sonoff nutikal lülitil on ka võimsuse mõõtmise funktsioon. Moodul juhib ka valgustust ja kodumasinaid. Tooted on sertifitseeritud TUV poolt ning neil on kõrge töökindlus ja kvaliteet .

Funktsioonid

Dual R3 abil saate kaugjuhtimisega juhtida näiteks välisluugid, kardinad, avatud aknad, sulgeda garaažiuksed, välja lülitada grillid jne. Sonoff smart switchil on ka ajakava funktsioon, millega saab määrata kardinate avamise ja sulgemise aegu või rulood .

Kaugjuhtimispult

Dual R3 ühildub tasuta rakendusega eWeLink, mis võimaldab teil vaadata ühendatud seadmete olekut ja juhtida releed kõikjal. Lisaks töötab rakendus Androidi ja iOS-i seadmetega, nagu tahvelarvutid või telefonid. Dual R3 toetab ka hääljuhtimist Siri abil .

Salvestamine

Võimsuse mõõtmise funktsioon aitab teil säästa oma energiaarveid. Kasutage lihtsalt ajakava valikut, et muuta seadeid vastavalt oma vajadustele. Rakendust saate kasutada ka oma varasemate energiatarbimise andmete kontrollimiseks .

Ohutus

Dual R3 on testitud ja seda on ohutu kasutada. Toode pakub kaitset elektrilöögi, ülelaadimise ja mehaaniliste vigastuste suhtes. Maja on valmistatud kõrgetele temperatuuridele ja niiskusele vastupidavast soojustusmaterjalist .

Ühilduvus

Sonoff Dual R3 töötab valguslülititega, nagu monostabiilne hetkeline, trepikoda või bistabiilne, aga ka katiku lülititega, nagu monostabiilne hetkeline, kahekordne hetkeline või kolmesuunaline stabiilne. Kasutatava lüliti tüüp tuleb konfigureerida rakenduses eWeLink APP .

Kasti sisu:

  • Sonoff Dual R3
  • Paigaldusadapter
Bränd Sonoff
Nimi Kahekordne R3
Toitepinge 100–240 VAC
Takisti 3300 W/15 A (kokku), 2200 W/10 A (rühm)
Mootori koormus 10-240 W/1 A
Mõõtmed 54 x 49 x 24 mm
WiFi 2,4 GHz 802.11 b/g/n WPA-PSK/WPA2-PSK
Kasutatud minikontroller ESP32
Töötemperatuur -10°C ~ 40°C
Töötav niiskus Suhteline õhuniiskus 5–95%, mittekondenseeruv
Kanalite arv 2
Kvalifikatsioon TUV
Rakendus eWeLink
Ühilduvus Android- või IOS-süsteemiga tahvelarvuti või nutitelefon
Materjal PC versioon 0

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles