Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Sonoff Dual R3 Lite Smart Wi-Fi lüliti

Sonoff Dual R3 Lite Smart Wi-Fi lüliti
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1456681
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

S onoff Dual R3 Lite Wi-Fi Smart Switch

Saate mugavalt juhtida valgustust või automaatseid ruloode. Nutilüliti Sonoff Dual R3 Lite abil saate pakkuda valitud seadmete kahesuunalist juhtimist ja koostada rakenduse kaudu töögraafikuid. See ühildub ka Amazon Alexa ja Google Home'i häälassistentidega. See töötab ka teiste Sonoffi toodetega, näiteks L2 LED-ribaga, ja on samuti äärmiselt vastupidav .

Paljud kasutusalad

Lüliti võib toimida nutika juhtimismoodulina 100-240 V vahelduvvoolumootorile, mis muudab selle ideaalseks muuhulgas automaatsete varjude, elektriliste ruloode, varikatuste, garaažiuste või isegi elektrigrilli juhtimiseks. Seda saab edukalt kasutada ka valgustuse juhtimiseks .

Planeerige oma tööd

Kohandage ühendatud seadmeid oma igapäevase ajakava järgi. Toode võimaldab koostada üksikasjaliku töögraafiku. Kas sa tahaksid, et hommikul esimesed päikesekiired sind ärataks? Seadke oma rulood teatud aegadel automaatselt tõusma. Saate isegi määrata kardinate avanemise protsendi! !

Kaugjuhtimispult

Kas sa enne kodust lahkumist rulood kinni ei pannud ja vihma sadama ei lasknud? Pole probleemi – võtke lihtsalt telefon! Rakendus võimaldab lülitiga ühendatud seadmeid eemalt hallata. Saate mõne klõpsuga käivitada, välja lülitada või seadeid muuta .

Loo ainulaadne atmosfäär

Dual R3 Lite lüliti ühildub ka teiste Sonoffi toodetega. Näiteks saab luua nutika käsu, mis aktiveerimisel sulgeb rulood, lülitab sisse LED-riba L2 ja muudab valgustuse värvi. Nii saate kiiresti ruumi atmosfääri muuta !

Hääljuhtimine

Enam ei pea te oma seadmete haldamiseks iga kord telefoni välja võtma. Lüliti ühildub Amazon Alexa ja Google Assistantiga, mis tähendab, et saate seda oma häälega juhtida. Saate rulood sulgeda või tuled sisse lülitada lihtsa käsuga !

kahesuunaline juhtimine

Kas soovite valgustust juhtida lülitiga mitte ainult esimesel, vaid ka ülemisel korrusel? Dual R3 Lite toetab kahesuunalist juhtimist, andes teile vabaduse kasutada valitud seadmeid. Lülitage tuled sisse, kui soovite trepist üles minna, ja lülitage need välja, kui olete ülaosas. Sa ei pea enam pimedas navigeerima !

Bränd Sonoff
Mudel Dual R3 Lite
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Takistav koormus 2200W/10A igas rühmas, kokku 3300W/15A
DIN-liistud 35 mm
Sisend väljund 100–240 VAC, 50/60 Hz
Mootori koormus 10-240 W/1 A
Materjal PC versioon 0
Mõõtmed 54x49x24 mm
Töötemperatuur -10-40°С

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles